Monica Anghel şi Marcel Pavel, concurenţi în noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, au trecut printr-o trnasformare uimitoare pe scenă şi au intrat în pielea artiştilor  Alicia Keys & Jay Z. Pe lângă performaţa artistică de excepţie, Monica Anghel a afişat o siluetă de invidiat şi a apărut într-un costum din piele mulat.

Prima ediţie a celui de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, fiind urmărită de 1.678.000 de telespectatori din toată ţara.

Citeşte şi

GALERIE FOTO Oana Roman nu mai e Oana Roman! Cât de mult a slăbit!

Monica Anghel a reuşit să îşi schimbe complet look-ul şi forma fizică, după ce a pierdut în jur de 30 de kilograme, cu dietă strictă şi o viaţă activă, însă deşi a reuşit această performanţă de una singură, vedeta nu îşi doreşte ca ceilalţi doritori de siluete suple să treacă prin tot acest procedeu singuri sau „de capul lor”, de aceea va scrie o carte despre cum a reuşit.

Cântăreaţa a apelat la regimul disociat şi a slăbit iniţial 20 de kilograme, iar pe restul le-a dat jos treptat. „Am reuşit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe şi tocătură - fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor şi fructelor... şi aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, seminţe, fistic, pere, struguri şi fructe confiate.

Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar şi când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.

Am reuşit să scap de 20 de kilograme... e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele două săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Mă frustra puţin ideea, însă ştiam de la soţul meu că aşa se întâmplă - după o slăbire bruscă se petrece una treptată. Chiar şi organismul se obişnuieşte cu un anumit regim de alimentaţie şi nu mai reacţionează aşa surprins”, povestea vedeta, care urmează să ofere şi mai multe secrete de slăbit în viitoarea sa carte, potrivit click.ro.

FOTO Antena 1