În lumea vedetelor, un chip frumos şi un trup bine lucrat sunt foarte importante. Vârsta reală n-ar trebui să fie ghicită de admiratori. Celebrităţile prezentate în cele ce urmează par să provină din lumi diferite şi şi-au clădit cariere de succes. Totuşi, nu par să aibă au exact aceeaşi vârstă.

Kim Kardashian şi Christina Ricci au 40 de ani

Este greu de imaginat că acum aproximativ 15 ani, Kim Kardashian nu era un nume cunoscut. Când Kardashian a ajuns faimoasă, în anul 2003, Christina Ricci era deja actriţă de un deceniu şi fusese apreciată pentru rolurile din „Mermaids”, „Familia Addams”, „The Opposite of Sex” şi „Sleepy Hollow”. Totuşi, ambele s-au născut în 1980.

Serena Williams şi Paris Hilton: 39 de ani

În timp ce vedeta de tenis Serena Williams câştiga primul Grand Slam, în 2003, Paris Hilton devenea celebră în reality show-ul său, „The Simple Life”. Amândouă s-au născut în anul 1981.

Brad Pitt şi Dean Norris

Ambii actori au 57 de ani. Similar cu personajul său din „Curiosul caz al lui Benjamin Button”, Brad Pitt pare să nu îmbătrânească. Este greu de imaginat că va veni o zi în care nu va fi considerat un sex-simbol, chiar dacă s-a născut în urmă cu aproape şase decenii, în anul 1963. În acelaşi an s-a născut şi unul dintre actorii serialului „Breaking Bad”, Dean Norris. Avea 45 de ani când ne-a fost prezentat ca agentul DEA Hank Shrader din serialul menţionat.

Michael J. Fox şi George Clooney au 59 de ani

Cu toate că ambii actori s-au născut în anul 1961, este greu să ne amintim de perioada în care George Clooney nu avea părul grizonant. Între timp, imaginea lui Michael J. Fox nu se poate desprinde prea uşor de personajele adolescentine cărora le-a dat viaţă în anii '80 în filme ca „Înapoi în viitor”, „Teen Wolf” şi „Family Ties”.

Michael Gambon şi Chuck Norris chiar au ajuns la 80 de ani

Glumele despre abilităţile fizice extraordinare ale lui Chuck Norris îl ajută mult să-şi menţină o imagine de bărbat în puterea vârstei, cu toate că a ajuns deja la 80 de ani. Are aceeaşi vârstă ca Michael Gambon, actorul care l-a interpretat pe Dumbledore în seria „Harry Potter”. Ambii s-au născut în anul 1940.

Sandra Bullock şi Courtney Love au împlinit 56 de ani

Fiind unul dintre pionierii stilului grunge rock, Courtney Love a atins succesul acum zeci de ani. S-a născut în anl 1964, în acelaşi an cu Sandra Bullock, care este încă una dintre cele mai iubite şi admirate actriţe de la Hollywood.

FOTO: Shutterstock