Cele mai multe mirese visează la rochia de mireasă perfectă, însă pentru unele viitoare doamne, cea de culoare albă, clasică, nu reprezintă rochia mult visată. Deşi sunt cazuri rare, pentru a impresiona, miresele aleg diferite culori pentru rochia lor, precum: roz, galben, verde şi chiar negru. Iată care sunt vedetele care au ales să poarte rochii speciale în ziua nunţii lor şi care, de asemenea, au influenţat tendinţele din modă şi au inspirat mirese din întreaga lume!

Sharon Stone a impresionat cu rochia roz

În anul 1998, când Sharon Stone a decis să se căsătorească cu primul ei soţ, jurnalistul Phil Bronstein, aceasta a impresionat pe toată lumea cu rochia sa atipică. Actriţa a arătat superb în timpul ceremoniei, fiind îmbrăcată într-o rochie de culoare roz pal şi purtând pe cap un voal lung şi în aceeaşi culoare. Sharon Stone a fost căsătorită cu Phil Bronstein până în anul 2004, iar împreună au un fiu.

Citeşte şi: Grace Kelly, nevoită să facă un test de fertilitate pentru a deveni soţia Prinţului Rainier

Elizabeth Taylor a purtat mai multe culori

Actriţa Elizabeth Taylor a mers la altar de opt ori, însă albul nu a fost niciodată o alegere pentru ea când a venit vorba de rochia purtată în ziua nunţii. Ea a ales să poarte rochii în culori diferite, precum: galben, bej sau turcoaz. Când s-a căsătorit cu Eddie Fisher, actriţa a impresionat cu o rochie atipică de mireasă, din mătase verde, cu mâneci lungi şi cu o glugă elegantă (Vezi în galerie foto!).