În urmă cu exact cinci ani, echipa Blue Vets coordonată de medicul Constantin Ifteme împreună cu fratele său, medicul Dumitru Ifteme, inaugura un proiect îndrăzneţ, Centrul de Endoscopie şi Chirurgie Minim Invazivă Veterinară, care aducea în România tehnica şi aparatura prin care se puteau efectua cele mai spectaculoase intervenţii chirurgicale din această zonă a Europei şi chiar de peste ocean. De aceste servicii beneficiază şi pacienţii din vestul ţării încă de anul trecut, odată cu deschiderea unui centru omolog în Timişoara.

După 18 ani în slujba medicinei veterinare, echipa Blue Vets şi-a celebrat majoratul prin inaugurarea „Spitalului de Endoscopie şi Chirurgie Minim Invazivă Veterinară. Evenimentul a avut loc pe 10 septembrie, la sediul din bulevardul Aerogării nr. 33 (vizavi de Romaero Băneasa), în aer liber şi cu toate măsurile de siguranţă.

A fost un moment unic, cu deschidere largă asupra viitorului medicinei veterinare, aplaudat de medici umani: Viorel Jinga – Rector la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“, Cătălin Copăescu – medic specialist în chirurgia metabolică şi bariatrică, Cătălin Cîrstoveanu, „medicul copiilor“, şeful secţiei Terapie Intensivă Nou-Născuţi de la Spitalul „Marie Curie“, veterinari şi de o serie de vedete, precum: Ileana Badiu, Adelina Pestriţu  şi Virgil Şteblea, Bianca Brad şi Octavian Bellu, deja cliente fidele ale medicului Constantin Ifteme.

Sursă foto: Facebook