"Mâncam prin benzinării, luam anticoncepţionale, m-am îngrăşat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut şi 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuţă, am fost un pic mai robustă", a declarat, la un moment dat, Minodora, la TV, potrivit Fanatik.ro. 

Chiar dacă şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, artista s-a supărat atunci când s-a îngrăşat la loc, iar asta a determinat-o să urmeze un stil de viaţă echilibrat. Cântăreaţa este mereu întrebată cum a reuşit să dea jos atâtea kilograme:

"Dragele mele doamne, m-aţi întrebat în comentariile voastre, chiar şi în privat, cum am reuşit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operaţie la stomac, de micşorare a stomacului. Am reuşit să slăbesc cu ajutorul operaţiei, în jur de 20 de kg, după care mâncând puţin, pentru că nu poţi datorită operaţiei, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraş, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă. Vă arăt şi nişte poze de anul trecut, din cadrul emisiuni La Măruţă, era 14 Februarie de Ziua Îndrăgostiţilor!”, a spus Minodora pe contul ei de socializare, conform sursei citate anterior. 

Cântăreaţa a povestit care au fost recomandările doctorului: 

"Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare", a declarat Minodora în urmă cu ceva timp, scrie Csid.ro. 

FOTO Facebook