Există situaţii când schimbarea de look este o necesitate, altfel ajungi să fii subiectul unor glume pe seama ta. Stiliştii sunt cei care ne vin în ajutor, iar rezultatul poate depăşi orice aşteptare. 

Meseria stilistului nu este una uşoară. Iar atunci când ai în faţă un puşti de doi ani care se tunde pentru prima dată, trebuie să ai mare grijă să nu-l dezamăgeşti. Ca să-l faci să stea liniştit îi dai o acadea şi îţi continui treaba.

Clientul poate fi cu adevărat surprins de rezultat:

 

Uneori ai în faţă persone cu un păr superb, încât îţi pare rău să-l dai jos. Cu toate acestea, trebuie să o faci, mai ales când un băieţel de 6 ani vrea să semene cu un fotbalist celebru. Aşa că pui mâna pe aparatul de tuns şi îl transformi într-un bărbat adevărat.

Dacă ajungi pe mâna unui stilist bun, tunsoare pe care ţi-o face va fi cartea ta de vizită:

Este adevărat că tunsoare te schimbă mult, dar ce poate face o culoare deosebită a părului este cu adevărat magnific. În vogă sunt nuanţele de blond şi gri. Dar, atenţie, nu trebuie să ne luăm mereu după trenduri. 

Mai citeşte şi: Costume de baie la modă în 2020

Foarte multe fete îşi lasă părul lung, crezând că aşa vor arăta mai tinere. Stilişti pot însă demostra contrariul. 

Bărbaţii sunt şi ei în căutare de schimbări care să-i pună în valoare. Cine a spus că nu au dreptul să arate ca idolul lor punk rock?

 

Mai citeşte şi: Cum porţi hainele şi accesoriile cu imprimeu floral

Sursa foto: Instagram