Edith Gonzalez radia de fericire şi era toată numai un zâmbet, iar o fotografie făcută publică de actorul mexican a arătat, încă o dată, acest lucru.

Imaginile făcute publice de Arturo Penice fuseseră realizate pentru o piesă de teatră pe care care însă nu au mai apucat să o facă împreună din cauza dispariţiei vedetei de telenovele, menţionează quien.com.

 

Edith Gonzalez îşi va surprinde fiica după moarte! Gestul sfâşietor făcut de actriţă pentru Constanza, fiica ei de 14 ani

 

„Cu frumoasa mea blondă. Am iubit-o întotdeauna şi am admirat-o mult. Dumnezeu să o aibă în paza sa. Această şedinţă foto a fost pentru o piesă de teatru care a fost lăsată neterminată, dar sigur o vom face într-o altă viaţă”, este mesajul transmis de Arturo Peniche.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu câţiva ani. Vedeta a avut un singur copil, o fiică, Constanza, din relaţia cu Santiago Creel.

Citeşte şi: Detalii sfâşietoare despre Edith Gonzalez! Inima actriţei s-a oprit de două ori, dar prima dată medicii au readus-o la viaţă

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. În 2017, vedeta preciza despre lupta cu boala: „Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare a vieţii. Actriţa spunea atunci şi că ţine cancerul este sub control şi se arăta încrezătoare că va reuşi să depăşească încercarea cu bine.