Chiar dacă normele actuale prevăd evenimente cu mai puţini invitaţi, cei doi au reuşit să se adapteze la cerinţe şi să organizeze un botez memorabil. I-au ajutat şi cadrul de poveste de la Palatul Mogoşoaia şi aranjamentele florale, puse la dispoziţie de designerul florist Nicu Bocancea, care a reprezentat în trecut România la Campionatul European de Floristică şi va participa şi în 2021 la Europa Cup.

În contextul restricţiilor impuse, Bocancea a adoptat trendul-vedetă al sezonului, aducând natura în interior şi pe terase. „Se pot folosi vase uriase de peste 1 metru, în care se pot aşeza crengi de copaci sălbatici care să arate ca o adevărată pădure, se pot crea construcţii întregi din plante supradimensionate, iar punctul de interes nu mai este aranjamentul de masă, ci cel al spaţiului din jurul ei‟, sugerează master floristul.

23 de copaci de 3 metri a avut pe terasă

Petrecerea de botez a fiului Cristinei Ich, care a avut loc de curând, a fost un exemplu de implementare a trendului floral în vogă, de aducere a exteriorului în interior: „Am primit din partea Cristinei acordul de a face tot ceea ce mă inspiră ca decor şi am pornit de la spaţiul în care urma să se desfăşoare evenimentul: o terasă exterioară de palat, în stil brâncovenesc. Fiind din cărămidă, am simţit din prima că are nevoie de mult verde, aşa că i-am dat viaţă şi am transformat-o într-o gradină exterioară, plină de vegetaţie. Am dus pe terasă 25 de copaci înalţi de 3 metri, am creat multe candelabre masive din flori albe, cu instalaţii electrice integrate, pe care le-am suspendat din tavan cu ajutorul unor arcuri. Deşi aranjamentele erau grandioase, greutatea lor nu putea fi percepută, pentru că atârnau din tavan şi păreau că se mişcă uşor, ca într-un dans. Cromatica folosită de alb-verde catifea a fost foarte simplă, inspirată din spiritul regal al locaţiei şi de puritatea evenimentului‟, a povestit master floristul.

@Nicu Bocancea, instagram/christina_ich