După ce s-a făcut cunoscută în cadrul duo-ului pe care l-a format cu fostul ei soţ şi partener de scenă, Sonny, Cher a devenit un superstar emblematic. Vedeta a lansat pe piaţă 26 de albume din 1965 până-n prezent, iar şase dintre LP-urile ei au intrat în pe primele locuri în clasamentul Billboard 100.

Pe lângă muzică, diva a devenit un nume de referinţă şi-n actorie, apărând în filme de mare succes – precum "Mask", "Mermaids" şi "The Witches of Eastwick" – şi câştigând chiar un Oscar cu rolul său din "Moonstruck" (1987).  

De-a lungul carierei sale, Cher s-a reinventat de mai multe ori şi şi-a transformat imaginea de câte ori a simţit nevoia să facă asta. Iar unul dintre accesoriile ei de bază sunt perucile, pe care le preferă în mod evident.

Elementul definitoriu al lui Gwen Stefani este rujul roşu, Ariana Grande are coada ei de cal care o caracterizează cel mai mult. Iar, când vine vorba despre Cher, trebuie să fie perucile ei! Interesant de precizat este că nici măcar fanii artistei nu mai ştiu cum arată părul natural al divei care preferă de fiecare dată să-şi facă apariţia în public purtând peruci.