Dacă joburile lor au fost instabile, relaţia pare să fie din ce în ce mai trainică. Gabi Cristea a oferit detalii despre rochia ei de mireasă. Vedeta tv a mărturisit că, momentan, nu au planuri de nuntă. Dar a lăsat să se înţeleagă că o pot face oricând.

Din declaraţiile sale pare că ar organiza evenimentul în secret, dar rămâne de văzut. Gabi Cristea a mărturisit că îşi va face rochia de mireasă pe comandă. Are o croitoreasă care o poate ajuta oricând. Cat despre celebrul voal, vedeta Antena Stars susţine că şi-l va face singură.

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. NU vrem să face petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!.