Gabi Cristea (44 ani) şi Tavi Clonda (39 ani) au o căsnicie armonioasă. Cei doi au împreună două fetiţe pe nume Victoria Margot şi Iris. Cu greu şi-au construit această familie deoarece Gabi Cristea a avut probleme în a concepe.

Gabi Cristea şi Tavi Clonda s-au certat din cauza banilor

Cu toate că vedeta a fost mereu o prezentatoare de top, plătită cu mii de euro pe lună, în familia Clonda-Cristea au existat certuri pe seama banilor. Informaţia a fost recunoscută de cântăreţul Tavi Clonda.

"Eu m-am potolit cu cumpărăturile, dar înainte îmi cumpăram haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumătate al meu şi jumătate al Gabrielei, plin cu haine, încălţări şi accesorii. Acum însă nu mai sunt aşa ahtiat după shopping, mă mulţumesc cu ce am sau cu ce primesc, şi îi cumpăr mai mult Victoriei. Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor...

Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc. O săptămână a fost mai greu... Ei, Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă. S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare.

Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună. Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început. A fost o tensiune puternică atunci! A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina", a declarat Tavi Clonda la Cristina Şişcanu Show.