Gama Farmec Natural are la bază extracte şi uleiuri naturale de gălbenele,argan şi aloe vera,trei dintre plantele a căror eficienţă în îngrijirea pielii şi părului a fost dovedită de-a lungul timpului.

Pentru îngrijirea tenului

Ten normal:demachiant 2 în 1 cu gălbenele,şerveţele demachiante cu gălbenele,cremă hidratantă cu gălbenele.

Ten uscat/sensibil:demachiant 2 în 1 cu argan,demachiant ochi şi buze cu argan,cremă antirid cu argan şi cremă contur ochi cu argan.

Ten gras/mixt:şerveţele demachiante cu aloe vera şi cremă hidratantă matifiantă cu aloe vera.

Pentru îngrijirea părului

Gama Farmec Natural include trei tipuri de şampon,cu aceleaşi ingrediente provenite din plante:şampon 2 în 1 cu argan,şampon hidratant cu urzică şi aloe vera şi şampon antimătreaţă cu gălbenele.

Pentru îngrijirea corpului

Au fost dezvoltate trei produse,adaptate nevoilor specifice ale pielii,care ajută la regenerarea şi hidratarea pielii corpului:crema soft regenerantă cu gălbenele,crema soft nutritivă cu argan şi crema soft hidratantă cu aloe vera.

Nu în ultimul rând,special pentru curăţarea,îngrijirea şi hidratarea mâinilor,sunt crema de mâini cu aloe vera,crema de mâini şi unghii cu argan sau crema de mâini cu gălbenele.

Info:Noua gama nu conţine parabeni sau uleiuri modificate genetic,iar din respect pentru natură,produsele nu au fost testate pe animale. Produsele Farmec Natural au un conţinut bogat de extracte şi uleiuri naturale,au parfumuri hipoalergenice şi sunt testate dermatologic şi microbiologic.

 

Produsele pot fi achiziţionate din farmacii,magazine tradiţionale,supermarket-uri,hypermarket-uri,precum şi on-line,de pe site-ul www.farmec.ro.