Bustul lui Nicole Cherry iese cu siguranţă în evidenţă, însă fanilor le-a atras atenţia rana de pe silicoane, foarte vizibilă de altfel, scrie WOWbiz.ro

Nicole Cherry petrece câteva zile la malul mării, alături de mai mulţi prieteni, însă bucuria ei a fost umbrită de un mic incident. Pentru a realiza fotografii spectaculoase, una dintre prietenele artistei a plecat la mare şi cu drona după ea. Nicole Cherry, rana pe silicoane. Ei bine, aparatul i-a lăsat şi un semn de toată frumuseţea pe trup lui Nicole Cherry. Mai exact, prietena sa, care nu ştie încă să foloseacă foarte bine o dronă, a lovit-o pe Nicole cu drona în silicoane, a mai precizat sursa citată. 

Nicole Cherry a călcat pragul clinicilor de chirurgie estetică încă de la o vârstă fragedă, potrivit B1.ro

Nemulţumită de aspectul ei fizic, faimoasa cântăreaţă a decis că este momentul unor schimbări în ceea ce priveşte înfăţişarea ei şi a trecut la fapte. După ce şi-a operat guşa, artista atrecut iar pe la cabinetul medicului estetician pentru un bust mai generos. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an, însă, Nicole Cherry a ţinut totul ascuns. Abia recent, vedeta a mărturisit cu greu totul. 

Se pare că frumoasa artistă este extrem de mulţumită de rezultatul obţinut, motiv pentru care nu ezită să-şi etaleze bustul pe reţelele de socializae. Nicole Cherry şi-a făcut un selfie în oglindă, astfel că fanii ei au putut admira formele fără cusur ale lui Nicole Cherry, a mai scris sursa citată. 

FOTO Instagram