Reţelele de socializare au „mirosit‟ tot anul trecut a cozonaci, checuri, plăcinte, cornuri, tarte şi prăjituri care de care mai pufoase şi apetisante. A fost ca un concurs de fotografii cu aluaturi crescute în cuptor, unde ingredientul-cheie a fost drojdia. Febra aluaturilor este posibil s-o fi cuprins şi pe Meghan Markle, care era deja specializată în prepararea desertului-vedetă banana bread, pâine cu banană, care a fost subiectul multor şedinţe foto în bucătăriile din toată lumea. Este vorba despre o prăjitură accesibilă, uşor de făcut şi eficientă, pentru că te ajută să scapi de bananele foarte coapte, pe care nu le mai mănâncă nimeni, într-un mod inedit şi delicios.

Hellomagazine.com spune că mama Meghan adoră să facă pâine cu fructată, în care adaugă o mulţime de banane plus două ingrediente suplimentare.

În 2018, când se afla în turneu regal, în Australia, cu soţul ei, Meghan şi-a luat propria pâine cu banane la un picnic, alături de o familie de fermieri din Dubbo, lângă Sydney. Cuplul s-a alăturat familiei Woodley, iar Meghan i-a servit pe toţi cu această prăjitură de casă. Corespondenta Daily Mail Rebecca English a dezvăluit că desertul ei conţinea ingrediente nemaivăzute în altă parte.

Cele două ingrediente secrete din desertul lui Meghan