Într-un interviu pentru The Sunday Times, vedeta a vorbit despre schimbările masive de responsabilitate şi de cultură, care au apărut la Hollywood. George Clooney a remarcat că, în ultima perioadă, numeroşi şefi şi directori de film se comportă nepotrivit şi, apreciază că ei nu mai pot scăpa, la fel de uşor ca înainte:

„Doar pentru că eşti un şef, asta nu înseamnă că poţi să faci ce îţi doreşti cu oamenii. Nu mai poţi scăpa şi să fii un nenorocit. Ai fi deranjat, dacă ai face asta‟, a spus Clooney, cu aluzie la producătorul de la Hollywood, Harvey Weinstein, găsit vinovat de abuz sexual şi viol, acuzat de zeci de celebrităţi de la Hollywood, de hărţuire.

O parte din aceste schimbări au venit odată cu mişcarea #MeToo, în momentul în care Harvey a fost condamnat să petreacă 23 de ani într-o închisoare, din New York. De asemenea şi producătorul Scott Rudin, a fost subiectul multor acuzaţii din cauza comportamentului abuziv şi violent.

„Weinstein a făcut multe lucruri groaznice, acum să fii un nesimţit la serviciu nu mai este în regulă. Nu-mi mai pot imagina un producător având o sesiune de casting singur, în camera de hotel, cu o fată tânără. Se mişcă în direcţia corectă‟, a completat actorul.

Când a fost întrebat care sunt lucrurile care ar trebui să se întâmple, pentru ca această industrie să fie mai sigură pentru toată lumea, Clooney a spus: „O să ştim când vom vedea cât de greşit merg lucrurile. Sunt sigur că sunt multe nedreptăţi şi cineva ni le va spune, noi trebuie să fim atenţi la asta‟, a spus el.

Clooney, recunoscător pentru că a cunoscut târziu celebritatea