15 ani de Blue Air marcaţi prin programul „Blue Benefits”

1 cover 2 jpg jpeg

Blue Air, cea mai mare companie aeriană după numărul de pasageri transportaţi, a împlinit 15 ani de la primul zbor.

Acum 15 ani, pe 13 decembrie 2004, primul avion Blue Air decola de la Bucureşti spre Timişoara. Era un Boeing 737 seria 300. De atunci, am transportat peste 30 de milioane de pasageri, 37 de milioane de bagaje şi am parcurs peste 340 de milioane de km.

Aşa arată în câteva cuvinte primii 15 ani Blue Air, pe care compania îi marchează prin lansarea abonamentului Blue Benefits, care oferă pasagerilor posibilitatea să beneficieze de oferte şi reduceri speciale pe tot parcursul anului, pentru un număr nelimitat de zboruri. Fiind un produs aniversar, a fost astfel conceput încât costul acestuia să fie acoperit încă de la prima călătorie cu familia sau cu prietenii.

 „Celebrăm împreună 15 ani de pasiune pentru călătorii şi excelenţă în aviaţie – o bună ocazie pentru reînnoire. Prin lansarea

, ne-am dorit să colorăm în albastru aniversarea noastră din acest decembrie, spune Oana Petrescu, Director General Blue Air. În prezent, principala noastră prioritate o reprezintă îmbunătăţirea substanţială a experienţei pasagerilor nostri - atât online, cât şi la telefon, pe aeroport şi în zbor. 

Ne dorim să menţinem toate acele valori care ne-au adus unde suntem astăzi - siguranţă, punctualitate, confort - şi să venim cu servicii noi care să aducă valoare călătoriei cu Blue Air. Iar Blue Benefits oferă pasagerilor ocazia de a călători şi mai mult cu Blue Air”, a declarat Oana Petrescu, Director General Blue Air

Ce reprezintă programul Blue Benefits?

Blue Benefits este un serviciu de abonamente oferit de Blue Air, care te ajută să mergi acolo unde te poartă inima şi paşii. Mai aproape de prieteni, de noi pasiuni sau de noi oportunităţi de afaceri.

„Blue Benefits” a fost creat să te ajute să călătoreşti mai mult alături de una, până la opt persoane. Programul oferă trei opţiuni de pachete structurate astfel:

Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot călători alături de o persoană dragă şi se vor bucura împreună de reduceri la preţul biletelor şi al bagajelor de cală. Valoarea medie economisită este de 72 de euro/călătorie, iar preţul abonamentului este de 39.99 Euro/an.

FAMILY - Blue Air are grijă de bugetul familiei. Alături de (până la) alte trei persoane, pasagerii noştri vor putea beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Preţul abonamentului este de 74.99 Euro/an.

FRIENDS – Ştim cât de importanţi sunt prietenii! Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, pasagerii Blue Air vor putea călători alături de (până la) alte opt persoane. Împreună vor putea economisi până la 324 de euro/călătorie, iar preţul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Şi pentru că e Decembrie şi ne plac cadourile, extindem programul de abonamente Blue Benefits cu un alt dar albastru: Blue Boomerang, un atuu al abonamentelor Blue Benefits.

Ce reprezintă şi cum funcţionează serviciul Blue Boomerang?

Răspunsul este simplu! Pe bază de recomandare. Recomanzi abonamentele

celor dragi şi câştigi. Ei vor putea beneficia de preţuri şi oferte speciale pentru serviciile Blue Air, iar tu câştigi suma de 10 euro la fiecare abonament Blue Benefits achiziţionat de prietenii şi familia ta. Suma se va întoarce precum un boomerang către tine. Mai multe recomandări, mai multe câştiguri!

Ia-ţi acum abonamentul

şi înscrie-te în campania de recomandări! www.bluebenefits.comRecente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg