8 weekenduri de Freedom la Sibiu

1 freedom 2020 jpg jpeg

Sub sloganul “Spectacolul trebuie să continue”, pe 8 august se lansează Freedom, un nou concept de evenimente de tip drive-in, ce îşi propune să aducă publicului sibian concerte şi piese de teatru, vreme de 8 weekenduri consecutive (8 august – 30 septembrie).

Locul de desfăşurare a evenimentelor se află la 10 minute de centrul oraşului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, deja bine-cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educaţie şi se întinde pe o suprafaţă de 41.000 mp, oferind astfel participanţilor un acces generos în eveniment.

Spaţiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare maşină, fără a fi impusă purtarea măştii timp de 4 ore. Astfel, se va asigura accesul a minim 1.500 de persoane, respectând normele de distanţare socială impuse de legislaţie, dar oferind participanţilor tot confortul.

De asemenea, în cadrul locaţiei va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă 20 x 15 metri, video 200 metri pătraţi, lumini inteligente 100 buc.) în aşa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă a evenimentelor, sunetul va fi transmis pe frecvenţă radio achizitionata în fiecare maşină, dar şi un food court diversificat, cu avantajul comandării printr-o aplicaţie online a produselor de food & drinks.

Dorind să ofere spectatorilor acces la evenimente de calitate, organizatorii asigură că în cadrul proiectului for fi derulate orice acţiuni culturale: concerte, piese de teatru şi chiar prezentări de modă dar şi că poate programul fi continuat până la sfârşitul anului 2020.

“În contextul actual, turiştii vor fi mult mai motivaţi să aleagă Sibiul ca destinaţie de concediu, având posibilitatea de a se delecta şi cultural, profitând în acelaşi timp de atracţiile deja cunoscute ale oraşului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraş încărcat de istorie dar, în acelaşi timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experienţe sociale sau culturale.”, a declarat Anca Popică, Project Manager.

Programul evenimentului va fi disponibil pe https://freedomevents.ro/.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg