A 15-a ediţie a Congresului Anual al Turismului Balnear şi Spa are loc la Băile Herculane

1 congres balneo jpg jpeg

Cei mai importanţi reprezentanţi ai industriei spa& balneo din România şi din lume se reunesc, în perioada18-21 septembrie, în cadrul celei de-a 15 ediţii a Congresului Anual al Turismului Balnear şi Spa.

Anul acesta, evenimentul se derulează sub un nou concept şi integrează Forumul şi Bursa de turism balnear din România organizat de OPTBR şi SPA Business Networking Event, organizat de despreSpa.ro. 

„Este pentru prima dată când aducem împreună ambele pieţe – balneo şi spa & wellness”, mărturiseşte Ioana Marian de la despreSpa.ro. Obiectivul nostru? Să putem creşte împreună renumele României ca destinaţie balneară & spa în întreaga lume.

Gazda evenimentului din acest an este Afrodita Resort & Spa, marele câştigător al anului 2019 la premiile ESPA. Ei, prin Herculum Spa, au câştigat, în primăvară, marele premiu INNOVATIVE SPA CONCEPT în cadrul Galei Innovative Spa Awards organizată de ESPA (European Spas Asociation), în Croaţia.

Proiectul Herculum Spa ( Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane) a fost demarat în urmă cu trei ani, când s-a început segmentul de prospectare şi forare al unui izvor de apă termo – sulfuroasă, cea mai mare investiţie de acest tip din ultimele două decenii pentru Băile Herculane. Izvorul de apă termală alimentează azi direct bazinele centrului de tratament.

„Este o onoare pentru noi să fim gazda unuia dintre cele mai mari evenimente din turismul românesc. Ne bucurăm să avem ocazia să participăm la dezbateri, dar şi să ne implicăm în găsirea soluţiilor pentru dezvoltarea industriei de balneologie şi spa în ţara noastră. Mai presus de toate, însă, ne bucurăm de ocazia revederii a numeroşi colegi şi prieteni din turism”,  spune Laura Pătru, director de Marketing Bacolux Hotels.

Afrodita Resort & Spa este parte din grupul Bacolux Hotels, care însumează  1000 de locuri de cazare în Herculane, Craiova şi Buşteni, cu o tradiţie de 25 de ani în industria ospitalităţii din România. Societatea hotelieră are capital 100% românesc.

Congresul Anual al Turismului Balnear si Spa se va încheia cu Gala Turismului Balnear şi SPA din România – ediţia I, unde vor fi onorate societăţile cu cele mai semnificative contribuţii în dezvoltarea turismului de sănătate. Premiile se vor acorda dupa modelul European SPA Association (ESPA) şi unul dintre invitaţii de onoare este Dna Csilla Mezosi- Secretar General al ESPA.Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg