A demonstrat că e „Survivor“: „Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu“

1 finala survivor romania elena ionescu jpg jpeg

După o ultima ediţie încărcată de emoţii, susţinută de voturile celor de acasă, Elena Ionescu a câştigat concursul “Survivor România”, de la Kanal D, întrând în posesia premiului de 250.000 de lei.

Ultima ediţie a show-ului “Survivor Romania” a poziţionat Kanal D pe primul loc în topul audienţelor la nivel naţional (8,1% rating si 21,9% cotă de piaţă) şi în oraşe (r,3% Rating si 18,2% cotă de piaţă pe targetul All Urban).

Elena Ionescu a fost desemnată câştigătoarea “Survivor România”, în urmă voturilor telespectatorilor. A dovedit o extraordinară determinare şi un psihic de oţel, în ciuda tuturor dificultăţilor. Sportivă redutabilă pe trasee, a luptat cu îndârjire, dovedind până în ultimul moment că merită să fie câştigătoarea competiţiei.

“Mă plec în faţă publicului care m-a susţinut. Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu” , a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie. Marea finală a fost încărcată de emoţie şi de tensiune; după difuzarea  imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Domincană, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalişti, Lola, Emanuel, Iancu şi Elena, în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou impresionant, amenajat special pentru finală, o replică a Consiliului din Dominicană.

S-au derulat momente intense în ultima ediţie “Survivor România”, s-au depănat amintiri, concurenţii şi-au explicat cele mai intime şi emoţionante trăiri, au curs lacrimi şi s-a râs cu poftă. Cei patru finalişti au impresionat prin discursurile lor, fiecare dintre ei explicând ce a însemnat această călătorie uluitoare, a maturizării.

Telespectatorii au avut ocazia să vadă imagini în exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de producţie, care au a făcut posibilă o desfăşurare uriaşă de forţe. S-a încheiat, odată cu marea finală “Survivor România”, un capitol extraordinar, o călătorie unică a formării, reality-ul oferind publicului o experienţă totală, autentică.  Publicul a fost cel care a judecat, în final, evoluţia fiecărui concurent şi a decis, prin vot, cine este marele câştigător.

FOTO Kanal DRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg