Află care sunt zodiile ce mint cel mai mult!

1 73141 original jpg jpeg

Vrei să ştii care sunt semnele astrale în care poţi avea încredere şi de care ar fi mai bine să te fereşti, pentru că sunt mincinoşi înnăscuţi? Îţi spunem noi!

Berbec

Este foarte ambiţios când vine vorba despre activitatea profesională şi este în stare să mintă pentru a-şi atinge ţelurile.

Mare atenţie că,pentru a obţine câştig de cauză,te poate pune într-o lumină proastă în faţa şefilor sau poate născoci intrigi în acest sens.

Taur

De regulă,taurii nu mint,dar asta nu înseamnă că nu o pot face. Nativii acestei zodii sunt încăpăţânaţi şi se folosesc de toate înţelesurile adevărului pentru a manipula,ca să-şi atingă scopul.

Ideal este să nu ai încredere deplină în ei. În ce priveşte relaţiile sentimentale,taurii sunt predispuşi legăturilor extraconjugale.

Gemeni

Duali,gemenilor le este dificil să rămână fideli partenerilor. În plus,majoritatea sunt bârfitori şi este mai bine să eviţi să le spui secrete de stat.

Rac

Sunt atât de buni la capitolul minciuni,încât ar putea scăpa basma-curată şi de la anchete grave,unde ei sunt principalii suspecţi. Cu alte cuvinte,dacă racul vrea să te înşele,îţi va fi greu să îţi dai seama.

Vestea bună este că racii nu pea mint. Sunt loiali şi oneşti cu persoanele iubite.

Leu

Dacă faci parte din zodialeului ştii deja că nativii acsetei zodii adoră să schimbe adevărul sau să-l cosmetizeze in dorinţa de a crea bună dispoziţie în jur.

Leii mint din orice şi oricând,însă,mai devreme sau mai târziu,aceştia sunt prinşi pentru că reuşesc să exagereze cu minciunile.

Fecioară

Egoişti înnăscuţi,mai ales reprezentanţii sexului tari,nativii acestei zodii nu se remarcă la capitolul minciuni. Aceştia au tendinţa să spună adevărul,sub formă de glumă,apoi să mintă,pe un ton serios.

Balanţa

Atât femeile cât şi bărbaţii născuţi sub acest semn astral mint des şi cu orice prilej. Problema e că sunt prinşi uşor,pentru că nu se pricep la asta,deşi au ceva experienţă la activ.  

Scorpion

Astrologiidescriu nativii acestei zodii ca fiind fără scrupule,manipulatori,răzbunători,invidioşi şi impunători.

Cu alte cuvinte,dacă se supără,scorpionul îşi va folosi toate armele pentru a se răzbuna,iar minciuna este asul lui din mânecă.

Săgetător

În multe cazuri,săgetătorul îţi deviază gândurile şi te încurcă atunci când,insistând pe un lucru,încearcă să fie sinceri şi amabili.

Pentru că sunt mai comozi din fire,aşteaptă-te să găsească scuze pentru a nu face ceva ce ţi-a promis.

Capricorn

Cu siguranţă capricornului nu-i place să mintă,dar o poate face. Probabilitatea să prinzi un Capricorn cu minciuna este mare,din moment ce lui nu îi place să mintă. Dar te poţi aştepta şi la surprise din partea lui.

Vărsător

Încearcă să fie foarte onest în relaţia cu cei din jur. Totuşi,calitatea acesta interferează cu aceea că vărsătorii adoră să bârfească.

De obicei sunt dictaţi de bunăvoinţă,dar se întâmplă să te pună în situaţii penibile,pentru că nu îţi pot ţine gura închisă.

Peşti

Nativiiacestei zodii nu sunt pesoane rău intenţionate,dar au tendinţa să se compare cu alţii şi devin geloşi,chiar şi atunci când nu au niciun motiv de invidie.Recente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg