Află ce fel de mamă eşti în funcţie de zodie

1 70925 original jpg jpeg

În astrologie nu spune dacă suntem mame bune sau rele, dar ne spune să încercăm să ne înţelegem mai bine copiii şi prezic ce fel de mame vom fi. Zodiacul ajută fiecare semn să decodeze instinctele cultivate.

Iată ce spune zodiacul despre fiecare mămică:

Mama Berbec 21 martie-19 aprilie

Dacă a existat vreodată un semn născut pentru a fi mamă,acesta este Berbecul. Aceasta este o femeie războinică,plină de energie,fără margini,datorită semnului ei de Foc. Berbecul este semnul zodiacal,o mamă lider,cu instinctele unui general. Asta înseamnă că nu va renunţa la luptă.

Chiar dacă mama Berbec are un copil sau 12,va şti să aibă grijă de toţi,mai ales de cei mici,fiind una dintre cele mai independente semne ale zodiacului. Dar,mama Berbec trebuie să fie atentă,deoarece natura lor de foc nu face mai mult bine decât rău. Îşi pierde uşor cumpătul atunci când copiii nu o ascultă,este impulsivă şi nu ascultă ceea ce au de spus aceştia. 

Mama Taur 20 aprilie – 20 mai

Pământească,de echilibru şi determinantă,mama Taur are mare grijă de copiii ei,în timp ce îi încurajează să se aventureze,să încerce lucruri noi,să se bucure de frumuseţea naturii,o pasiune a acestui semn al Pământului. Activităţile în aer liber sunt cele care fac mama Taur să-şi menţină copiii alături,în timp ce îi încurajează. Copiii care sunt sensibili,sunt norocoşi că au o asemenea mamă. 

Este o mamă capabilă să rezolve dificultăţile vieţii,dar este încăpăţânată când vine vorba de copii. Mama Taur o să aibă parte de confruntări brutale cu fii sau fiicele adolescente. Dar taurii iubesc plăcerile corporale,fapte care îi fac să fie indulgenţi cu copiii. 

Mama Gemeni 21 mai – 20 iunie

O mamă născută sub semnul Gemenilor o să aibă grijă să aibă cei mai informaţi copiii. Gemenii sunt conduşi de planeta Mercur a informaţiilor care fac nişte discuţii interesante în jurul meselor de cină. Copiii Gemeni pot fi destul de vorbăreţi,deoarece acest semn comunicativ dă valoare conversaţiei. Şi pentru că Gemenii sunt un semn androgin al zodiacului,această mamă este la fel de adeptă la înţelegerea presiunilor fiului ei sau a fiicei prin care trece la orice vârstă. 

Acest semn social va fi,fără îndoială,dedicat,asigurându-se că este alături de copiii ei în fiecare  moment din viaţa lor,dar este uşor pentru ea să-i lase să se depărteze. Asta pentru că mama Geamănă nu este întotdeauna bună a fi fermă sau consecventă,şi că celebra dualitate Gemeni poate provoca confuzie atunci când vine vorba de disciplină.

Mama Rac 21 iunie-22 iulie 

Dacă ar fi să evidenţiem un semn ca mamă a zodiacului,Racul va avea în mod clar câştig. Ca simbol al semnului ei,o mamă Rac este cea care trebuie să ştie tot ce se întâmplă acasă. Aceasta creează un mediul cald pentru copiii ei,are o sensibilitate emoţională,caracteristică specifică şi comună semnului de apă. Este mama care are tot timpul din lume pentru a fi alături de copii,să-i asculte,să le gătească mâncărurile preferate,deoarece aceasta nu iubeşte mai mult decât a le face pe plac acestora. 

O mamă Rac trebuie să aibă mereu în minte că nu-i poate proteja chiar de tot şi de toate. La urma urmei,o casă trebuie să fie o casă,nu o fortăreaţă care-i protejează de orice posibil pericol. Acest semn iubitor este bine-intenţionat,dar de multe ori creşte riscul ca prin protejare,copiii să devină fricoşi şi naivi atunci când o să părăsească cuibul. 

Mama Leu 23 iulie – 22 august

Aceasta este " mama cool" al zodiacului,deoarece Leul este semnul cel mai copilăresc! Mama Leu îşi aminteşte cum a fost în copilărie,pentru că în inima şi minte ei încă mai este copil. Cu elementul ei de foc şi gustul ei pentru aventurile ocazionale,acest semn puternic poate planifica unele dintre cele mai bune petreceri pentru ziua de naştere a copilului. Deoarece Leul este un semn generos,copiii acestei mame vor fi foarte răsfăţaţi,şi aceştia o vor face să se simtă în centru universului pentru ea. 

Dar o mamă Leu o să se întrebe dacă este o motivaţie ocazională când face totul pentru copilul ei sau face asta ca să arate ea bine? Acestora le place să fie în centrul atenţiei,şi este celebru sentimentul de loialitate care îi împiedică să-şi neglijeze micuţii. Această mamă ar trebui să lucreze mai mult pentru a avea grijă de copil,decât să fie prinsă sub sentimentul de umbră de mamă. 

Mama Fecioara 23 august-22 septembrie

Maternitatea înseamnă multitasking,iar mama Fecioară este tot despre asta. Aptitudinile ei de organizare excepţională permit să existe un echilibru în programul copiilor ei,un program despre nevoi şi unul pentru petrecerea timpului în familie. Acest lucru face o casă ordonată,de multe ori extrem de curată. Mamei Fecioarei îi place să ştie că copiii se pot sprijini pe ea,fie cu problemele de la şcoală sau problemele personale. 

Dar mama Fecioară merge pe logică,şi chiar dacă uneori pare rece,copiii ei pot veni să-i povestească preocupările lor emoţionale. Sentimentul de perfecţiune înseamnă pentru copii aşteptări de satisfacere,care în mod contrar vor primi un argument motivat. Fecioara zodiacului are nevoie de uşurare atât pentru ea,cât şi pentru copiii. 

Mama Balanţă 23 septembrie – 22 octombrie

O mama născută sub semnul Balanţei a petrecut întreaga viaţă încercând să găsească un echilibru,astfel încât ea va aduce copiii ei într-o casă în care armonia şi coerenţa domneşte într-un mod suprem. Pentru că ea are un astfel de sentiment de corectitudine puternic,nu va pedepsi şi nu va fi prea agresivă,atunci când vine vorba de disciplină şi,desigur,ea va învăţa copii ei cum să împartă totul,să facă bine şi să fie prieteni buni.

Mamele Balanţe sunt afectuoase,deoarece planeta lor de guvernământ,Venus,este planeta asociată dragostei şi relaţiilor. Dar,uneori,cele mai frumoase mame din lume au copii mai răi,care s-au comportat urât,şi asta e un mare risc pentru mama Balanţă. Apoi,ea devine justiţie,dar nevoia ei de echilibru în gospodărie o poate face să devină generoasă,de la care acţionează disciplina. Nu va confunda amabilitatea ei pentru slăbiciune.

Mama Scorpion 23 octombrie – 21 noiembrie

Mamele Scorpion sunt înfricoşător de intuitive,astfel încât va fi aproape întotdeauna în măsură să-şi dea seama ce e în neregulă cu copilul ei,chiar înainte de a şti că ei au o problemă. Aceste mame vor timiditatea departe în discutarea problemelor mari cu copiii lor,pentru că Scorpionii iubesc profunzimea şi misterul. Odată ce problema este recunoscută,nu ai putea cere o mai bună aliată decât mama Scorpion,care trece peste loialitate şi protecţie atunci când vine vorba de cei pe care îi iubeşte.

Dar mamele Scorpion trebuie să fie atente să nu facă probleme copiilor lor proprii sau să le ia prea personal. La fel ca ursul mamă care apără puiul ei,un părinte Scorpion va lovi mai greu în numele copiilor lor decât dacă ai fi insultat-o direct. Atunci când o mamă Scorpion va lovi copilul,o să existe o serie de argumente serioase între mamă şi copil. 

Mama Săgetător 22 noiembrie – 21 decembrie

Arcaşul zodiacului face una dintre cele mai distractive mame,pentru că ea ţine cont de faptul că copilăria este scurtă şi că preocupările sunt mari,cum sunt locul de muncă şi responsabilitatea,care vor fi mereu acolo. O mamă Săgetător este un pic impulsivă,şi este probabil să apeleze la copiii ei,deoarece aceasta îi conduce la şcoală şi îi întreabă dacă preferă să petreacă ziua împreună sau să stea cu colegii. 

Ea păstrează starea de spirit într-un mod optimist şi încurajează copiii ei să vadă tot ce este mai bun. Dar o mama Săgetător trebuie să reţină câteva lucruri în minte:un copil de succes are nevoie de o majoretă şi un antrenor pentru a se menţine în linie de succes. Acestea trebuie să le dea permisiunea copiilor să acţioneze ca un adult,chiar dacă se joacă. 

Mama Capricorn 22 decembrie-19 ianuarie 

O mamă Capricorn va fi,probabil,un exemplu strălucit de un părinte:acest semn orientat spre carieră,probabil,preferă să păstreze slujba ei,chiar în timp ce copiii ei sunt mici,şi să gestioneze timpul cu înţelepciune pentru a se adapta locului de muncă şi familiei. Copiii acestei mame au preferinţe alimentare şi sociale. Pentru aceasta,copiii vor fi mereu o provocare atât pentru lucrurile mari,cât şi bune.

În timp ce mama Capricorn nu va risca să-şi lase copilul ei să stea să o aştepte după şcoală,totul este prea uşor,deoarece are un stil de viaţă puternic,care se întăreşte tot mai mult. Îşi face mereu programul de la muncă,după programul copiilor.   

Mama Vărsător 20 ianuarie-18 februarie

O mama Vărsător ar putea fi o hippy,proprietară de afaceri mici,activistă comunitară sau primarul comunităţii. Pentru că ei nu-i place convenţia,probabil preferă să predea copiii ei acasă sau să-i înscrie în şcoli alternative. Au fost născuţi sub semnul umanitar,iar Maica Vărsătorului este extrem de interesantă,care va învăţa copiii ei să fie conştienţi de suferinţa celor din jur,dar şi să se gândească la ei.

Copiii unei mame Vărsător nu o să se simtă niciodată confortabil să vorbească cu aceasta despre problemele lor personale. Aceasta poate manipula emoţiile şi trebuie să facă un efort suplimentar pentru a le arăta dragostea pentru ei. 

Mama Peşti 19 februarie-20 martie 

O mamă născută sub semnul Peştelui este aproape sigur că va avea nişte copiii artistici. Va fi fascinată de modalitatea prin care o să se exprime copilul,şi-i va încuraja să facă şi să spună mai mult,de multe ori prin intermediul artei vizuale. Asta pentru că peştii sunt visătorii zodiacului,şi o mamă cu acest semn se va bucura de călătoria magică care va deveni împlinită cu ajutorul tinerilor.

Va arăta simpatie,deoarece Peştii sunt despre compasiune. Dar în timp ce este important să dezvolte visele copiilor şi stima de sine,o mamă Peşti ar putea scădea atunci când vine vorba de a le arăta cum să ia aceste decizii şi să le facă reale. Copiii nu pot petrece toată ziua jucându-se,şi mama lor cu siguranţă nu poate ignora alte multe responsabilităţi,cum este şcoala. Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg