Află ce-ţi prezic astrele 31aug.-6 sept.!

1 73926 original jpg jpeg

Află ce-şi rezervă horoscopul în perioada 31 august-6 septembrie.

BERBEC

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită – când vă sărută,când vă refuză sau chiar vă critică. Sensibilitatea dv. este pusă la grea încercare la mijlocul intervalului şi de colegi şi de majoritatea partenerilor de afaceri. Pot apărea separări neprevăzute şi unele conflicte fără importanţă.

TAUR

Începeţi intervalul prin recuperarea unor sume foarte importante de la colegi şi prieteni şi uitaţi pentru moment toate nemulţumirile financiare. Vă implicaţi într-o multitudine de activităţi noi şi intenţionaţi să treziţi şi interesul profesional al persoanei iubite. Marţi,posibile colici renale!

GEMENI

Munciţi cu foarte mare plăcere,dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturaj,în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Întregul interval,aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune,chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

RAC

În cazul în care le-aţi făcut invitaţii rudelor apropiate,nu veţi fi stresată de prezenţa acestora,însă dacă vor decide să vă facă o surpriză şi vin neanunţate,atmosfera din casa dv. va deveni de-a dreptul explozivă. În continuare,există aspecte care favorizează deplasările lungi peste hotare.

LEU

Nu numai că reluaţi de la începutul intervalului relaţiile cu rudele şi cu amicii,dar faceţi numeroase drumuri scurte,cele mai multe pentru a rezolva probleme juridice ori administrative birocratice. Persoana iubită nu vă mai scapă din ochi şi vă „escortează” din proprie iniţiativă de câte ori poate!

FECIOARĂ

Situaţia financiară este din ce în ce mai înfloritoare,aşa că vă simţiţi îndreptăţită să faceţi tot felul de excese,care mai de care mai exagerate şi mai „dăunătoare”. Cu ajutorul persoanei iubite reuşiţi să stabiliţi noi relaţii de amiciţie prin care aplanaţi nişte conflicte familiale mai vechi.

BALANŢĂ

Aveţi ocazia să puneţi în practică idei minunate şi să fiţi aprobată de toţi cei interesaţi de finalizarea unor activităţi profesionale. Nu scăpaţi de pesimism,în parte din cauza datoriilor faţă de prieteni,care parcă nu se mai sfârşesc. Tinerele celibatare se răzgândesc şi provoacă încurcături.

SCORPION

Descoperiţi cu stupoare că aveţi din ce în ce mai mulţi duşmani şi începeţi să bănuiţi că persoana iubită are acelaşi fel de sentimente faţă de dv. ca şi aceştia. La sfârşitul intervalului,vi se confirmă bănuielile şi nu mai ştiţi cum să reacţionaţi. În plus,apar joi şi destule decepţii financiare.

SĂGETĂTOR

Pline de energie,foarte conştiincioase,dar şi prea sensibile,îşi vor „reconstrui”,în acest interval,viaţa din temelii. Chiar dacă sunt permanent nemulţumite de rezultatele lor profesionale,sunt extrem de apreciate şi de această dată vor fi răsplătite regeşte pentru eforturile şi ideile lor. Nu mai vor să călătorească,însă li se va impune să facă delegaţii în interes de serviciu. În prima parte a intervalului,au un simţ autocritic extrem,care nu le creează decât dezavantaje. Cele mai multe fac numeroase excese amoroase,dar se exprimă raţional. Toate vor să se mute în casă nouă ori doar împreună cu persoana iubită. Celibatarele fac eforturi imense pentru a obţine facilităţile visate pentru nunta dorită.

CAPRICORN

Sunteţi atât de prinsă de noile probleme profesionale,încât vi se pare foarte ciudat când veniţi acasă extrem de obosită şi găsiţi,seară de seară,casa plină de prietenii care se declară îngrijoraţi de nivelul de oboseală la care aţi ajuns. Celibatarele pleacă de abia acum în călătoriile visate.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă o promovare neaşteptată ori chiar aveţi şansa să găsiţi un job mai bun,care să vă asigure prosperitate în următorii patru anii. Persoana iubită este plecată ori are un program prea încărcat şi nu aveţi cu cine să vă sfătuiţi. Prietenii nu vor să vă influenţeze şi preferă să nu comenteze.

PEŞTI

Sunt avantajate în mod deosebit studentele,ce vor primi aprobări de burse externe pentru lucrări originale şi competente. Celibatarele exclud orice intenţie matrimonială pentru a se putea afirma profesional. Intuiţia le ajută pe toate să se bucure de succes în orice domeniu. Miercuri,primiţi bani.