Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 9-15 noiembrie!

1 74619 original jpg jpeg

Află ce îţi rezervă horoscopul în perioada 9-15 noiembrie.

BERBEC

Lăsaţi să treacă neobservate ocazii favorabile marţi. Miercuri şi joi,sunteţi indiferentă nu numai la aspectele sentimentale,ci şi la veştile pe care vi le dă un foarte bun prieten. Aveţi grijă să terminaţi intervalul cu un bilanţ financiar care să vă ferească de eventuale greşeli de investiţie!

TAUR

Veţi reuşi să strângeţi în timp util banii de care aveţi nevoie. Nimeni nu vă recunoaşte miercuri meritele de bună organizatoare pentru că nimeni nu ştie că nu faceţi nimic ce nu a fost bine şi minuţios planificat dinainte. La sfârşitul intervalului,decideţi o schimbare radicală în casă ori familie.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Vor fi cu siguranţă mai puţin stresate,în primul rând pentru că vor avea bani suficienţi pentru a-şi achita datoriile de pe la prieteni. Mai puţin înfloritoare din punct de vedere financiar este situaţia nativelor care au copii (care se dovedesc din ce în ce mai pretenţioşi). Cele căsătorite nu prea mai suportă hachiţele partenerului de viaţă,însă celibatarele tinere pot avea aventuri ca în vise. Starea de sănătate este foarte bună,însă doar în cazul celor care nu muncesc pe brânci ori fac excese alimentare. În acest interval,pentru toate nativele norocul apare din muncă ori chiar din partea colegilor.

RAC

Atmosfera familială este din ce în ce mai armonioasă,dar nu sunteţi deloc mulţumită,pentru că lipseşte una dintre persoanele cele mai îndrăgite. Chiar dacă nu reuşiţi să vă simţiţi bine în acest interval,veţi avea totuşi conştiinţa împăcată. De vineri,vor apărea şi multiple ocazii de relaxare.

LEU 

După o perioadă destul de lungă,în care aţi fost stresată de atitudinea unei cunoştinţe mai tinere,vă relaxaţi şi vă recuperaţi buna dispoziţie. Sunteţi şi dv. uimită de câtă răbdare aveţi cu cei care fac necontenit greşeli după greşeli. Miercuri şi vineri,vă vizitează foarte mulţi musafiri dragi.

FECIOARĂ

Sunteţi pe neaşteptate foarte admirată,adulată şi lăudată de familie. Doriţi să participaţi la o excursie cam obositoare şi faceţi întreg intervalul multe treburi casnice,deşi nimeni nu vă cere aşa ceva. Nimic din ceea ce doriţi să înfăptuiţi nu se realizează fără depăşirea unor obstacole majore.

BALANŢĂ

Se pare că lipsa banilor este unul din motivele claustrării dv. din acest interval. Surplusul de energie pe care îl aveţi se manifestă în continuare prin stare de nervozitate sau (în cazurile persoanelor mai tinere) prin multă nerăbdare. Sunt posibile mici accidente casnice la sfârşitul intervalului.

SCORPION

Stabiliţi noi relaţii financiare,din dorinţa de a ajuta un bun amic să-şi revină din punct de vedere profesional. Din păcate,ca de obicei de altfel,eforturile dv. nu sunt apreciate de toată familia. Miercuri,o activitate deosebit de plăcută şi de relaxantă vă remontează. Week-end doar cu familia!

SĂGETĂTOR

Aveţi încredere numai în rude,dar descoperiţi că nu vă mai răspund nici măcar la telefon. Consideraţi că unii au interese ascunse,iar comportamentul dv. devine brusc prea melancolic. Pentru a putea avea linişte în casă,faceţi nişte concesii destul de importante,care însă vă irită la maximum.

CAPRICORN

O vizită vă pune miercuri pe jar inima şi este posibil să luaţi o decizie sentimentală forţată. Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru acest interval. Aveţi bani suficienţi,dar munciţi joi şi vineri în continuare foarte mult şi îi „forţaţi” şi pe cei apropiaţi să facă la fel.

VĂRSĂTOR

Vă decideţi miercuri să puneţi la încercare loialitatea persoanei iubite,ca şi când nu v-ar fi dat până acum suficiente dovezi că nu vă înşală. Întreg intervalul,aveţi gânduri pesimiste,alternativ cu un optimism prea exagerat. Daţi în zadar în week-end telefoane şi le cereţi sfaturi celor dragi.

PEŞTI

Foarte sensibilă,deveniţi şi mai melancolică miercuri,din pricina unor inadvertenţe în declaraţiile persoanei iubite.  Refuzaţi joi cu mult tact o invitaţie care v-ar fi golit buzunarele definitiv. În week-end,visaţi doar la o scurtă excursie,care ar putea însă avea loc de abia la sfârşitul lunii.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea să ştiu ce îmi rezervă viitorul (sănătate,profesie,carieră). Vă mulţumesc şi închei urându-vă toate cele bune.”

Eliza Lazăr,născută pe data de 23 noiembrie 1964,la ora 19:00,în Baia Mare   Soare în Săgetător cu Ascendent în Rac. Cele cinci planete din semne de pământ vă „ancorează” în realitate şi scot statornic la iveală darul de a fi pragmatică şi lipsită de incertitudini. Problemele de sănătate rezultă în urma disfuncţiilor hepatice şi tiroidiene (acestea nu vor dispărea nici în anii următori). Din punct de vedere profesional,munciţi mult,dar nu întotdeauna cu plăcere,însă măcar nu aveţi jobul în pericol. Este de preferat ca în viitor să acceptaţi un „acord de pace” cu rudele,prietenii şi familia (sunteţi în general extrem de rebelă şi critică).Recente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg