Află ce-ţi rezervă astrele între 1-7 noiembrie!

1 70968 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 1-7 noiembrie!

BERBEC

Relaţiile sentimentale vă debusolează prin instabilitate şi chiar nu mai ştiţi cum să vă purtaţi cu partenerul dv. de cuplu. Starea de sănătate nu vă susţine deloc eforturile profesionale pe care le faceţi pentru a vă recuceri poziţia socială,iar banii întârzie din nou să apară la timp. Încăpăţânare.

TAUR

Parcă toată lumea a decis să se opună finalizării ultimelor dv. decizii. Colegii sunt cam neîncrezători şi nu vor să se implice,şefii sunt foarte pretenţioşi,iar persoana iubită se consideră oarecum părăsită. Banii sunt din ce în ce mai puţini,dar starea dv. de sănătate este neaşteptat de bună.

GEMENI

Dorinţa de afirmare profesională este cea care vă face să renunţaţi la a vă respecta obligaţiile şi responsabilităţile familiale. Sunteţi însă conştientă că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi la maximum. Partenerul dv. de cuplu va avea totuşi unele reacţii bizare!

RAC

Majoritatea familistelor concep în acest interval copii frumoşi şi sănătoşi. Toate nativele au tendinţa să facă economii drastice,tinerele se îndrăgostesc,iar relaxarea e la mare preţ. Cele mai avantajate sunt studentele ce primesc burse în străinătate şi actriţele care pleacă în turnee peste hotare.

LEU

Din dorinţa de a rezolva problemele importante ale familiei (cum ar fi vânzarea sau repararea autoturismului familiei) aceste native vor uita să le comunice celor dragi ce intenţii de viitor au. Vorbesc foarte mult,însă doar în familie,dar în niciun caz nu se sfătuiesc cu partenerul lor de cuplu.

FECIOARĂ

Este de preferat ca în acest interval să nu mai faceţi confidenţe oricui,deoarece veţi fi considerată frivolă. Cele mai multe se îndrăgostesc de un prieten din anturajul intim şi suferă din cauza fondurilor financiare limitate. Muncesc foarte mult,sperând că bugetul personal se va schimba în bine.

BALANŢĂ

Foarte îndrăgostite şi atrăgătoare,beneficiază parcă de tot norocul financiar de pe lume. Apreciate de familie,de toţi colegii şi mai ales de persoana iubită,par la prima vedere nemulţumite ori neîncrezătoare. Nativele foarte tinere se îndrăgostesc iremediabil într-o manieră deosebit de romantică.

SCORPION

Pline de energie şi multă exuberanţă,îi fac pe cei din anturaj să simtă că pentru moment nimeni nu li se poate împotrivi. Senzuale şi foarte misterioase,îi cuceresc cu uşurinţă şi pe cei mai misogini nativi din jurul lor. Se îndrăgostesc uşor,însă pe primul plan se află cariera lor profesională.

SĂGETĂTOR

Lipsa totală de discernământ a prietenilor ce se lasă influenţaţi de bârfele adversarilor dv. vă impresionează întregul interval nepermis de mult. Nu vă simţiţi foarte bine şi e posibil să faceţi miercuri un control medical de bună voie. Nici situaţia financiară nu este deocamdată prea încurajatoare.

CAPRICORN

Cu toate că activitatea dv. profesională s-a simplificat în ultima perioadă,sunteţi salarizată mai mult decât mulţumitor. Prietenii şi rudele vă invadează intimitatea şi la cele mai nepotrivite ore. Toate celibatarele vor o nuntă ca în poveşti şi apelează la cei mai buni specialişti din domeniu!

VĂRSĂTOR

Vor continua să apară numeroase şanse de afirmare profesională,iar dv.,altruistă ca de obicei,doriţi să profite şi cei dragi de toate acestea. Persoana iubită nu prea ştie ce vrea,dar se mândreşte cu nivelul veniturilor dv. Deplasările peste hotare sunt din nou amânate pentru termene nedefinite.

ZODIA NOROCOASĂ-PEŞTI

Foarte exuberantă,dar şi cu o intuiţie de zile mari,faceţi cu succes un adevărat slalom ca să evitaţi micile neplăceri cotidiene. Nu vă puteţi plânge de lipsă de activitate,însă continuaţi să faceţi eforturi profesionale foarte mari şi este posibil ca,în unele situaţii,starea de sănătate să devină fragilă din această cauză. Partenerul de cuplu lipseşte,aşa că puteţi da frâu liber imaginaţiei şi ideilor originale. Familistele sunt apreciate îndeosebi pentru capacitatea de a „dirigui” excepţional finanţele partenerului lor. Celibatarele foarte tinere se îndrăgostesc pe neaşteptate de cele mai nepotrivite persoane.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Aş dori să ştiu ce-mi rezervă viitorul din punctul de vedere al dragostei,profesional şi câţi copii voi avea. Mulţumesc!”Andreea Albita,născută pe data de 15 ianuarie 1993,la ora 16:20,în Bucureşti. Soare în Capricorn cu Ascendent în Rac. Cele patru planete din Capricorn „distrug“ influenţa astrelor din semne de apă,care v-ar fi „îndulcit“ personalitatea prin sentimentalism şi permeabilitate la durerile celor din jur. Profesional,sunteţi născută pentru a fi şefă,numai că prezenţa lui Uranus în tranzit prin Casa a X-a,vă dă un fel de nelinişte şi nemulţumire,care vă împing să schimbaţi joburile prea des. Sentimental,sunteţi romantică şi foarte senzuală,dar nu vă exteriorizaţi. În astrogramă,apar ca posibile două căsnicii şi doi copii. Mare atenţie la şansele financiare (aveţi un talent deosebit de a le rata!).Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg