Află ce-ţi rezervă astrele între 16-22 august!

1 68547 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 16-22 august!

BERBEC

Nu se mai înţeleg deloc cu partenerul de cuplu,pentru că li se reproşează că nu sunt suficient de atente,mai ales când elaborează acte importante. Toate consideră că sunt nedreptăţite,dar nativele tinere se simt oarecum vinovate fiindcă sunt îndrăgostite şi se gândesc permanent la persoana iubită.

TAUR

Încep intervalul prin recuperarea unei sume de bani,care nu le ajunge decât pentru plata unor datorii. Relaţiile profesionale se îmbunătăţesc,mai ales dacă respectă sfaturile celor cu experienţă. Partenerul de cuplu este în continuare suficient de prosper ca să le susţină fără restricţii dorinţele.

ZODIA NOROCOASĂ-GEMENI

Preocupate continuu de propria perfecţionare şi de depăşirea unor limite profesionale,se află permanent în centrul atenţiei. Sunt tratate doar cu mult respect,aşa că îşi doresc mai multă iubire. Cele care pleacă în călătorii lungi,în afara ţării,vor lega prietenii foarte frumoase şi deosebit de stabile. Micile nemulţumiri ori conflicte care apar,în acest interval,se datorează exclusiv familiei şi rudelor,care au impresia că îşi neglijează căminul. Starea de sănătate este excepţională,dar şi eforturile sunt prea mari. Celibatarele îl pot întâlni pe „Făt Frumos” în călătorii ori la cursurile de perfecţionare.

RAC

Apar noi motive pentru a face călătorii lungi. De această dată fie se căsătoresc rude sau amici şi nu pot lipsi de la nunţi,fie îşi găsesc joburi peste hotare. Toate vor încerca să facă economii,mai ales că sunt nevoite să muncească din greu pentru banii obţinuţi. Au noroc şi sunt foarte creative.

LEU

Se pot bucura de multe şanse financiare,însă o parte dintre ele plătesc taxe mari de succesiune ori pierd nişte moşteniri. Marţi,amicii le dau sfaturi folositoare,dar le şi critică suficient pentru a se rupe relaţiile. Persoana iubită nu mai ştie ce să creadă despre dv.,însă vă sprijină financiar.

FECIOARĂ

Foarte pragmatice,se decid să facă investiţii care le depăşesc cu mult veniturile. Cu toate că nu au suficientă răbdare,iar de diplomaţie nici nu poate fi vorba,vor face eforturi să-şi înţeleagă partenerul de cuplu şi să se împace cu rudele şi prietenii. Nu sunt excluse altercaţiile cu vecinii.

BALANŢĂ

Mult mai energice,gata să se lupte pentru drepturile lor şi să ia atitudine dacă sunt nedreptăţite,uită pentru o perioadă de amici şi prietene,fiind ocupate cu trierea ofertelor profesionale. Chiar şi drumurile le aduc noroc,doar că nu trebuie să renunţe la tratamentele ce le-au fost recomandate.

SCORPION

Pentru că sunt foarte pretenţioase,fără a justifica atitudinea lor ori schimbările pe care le impun,vor fi bârfite de aproape toată lumea din anturaj. Cu certitudine vor câştiga mai mulţi bani,dar nu vor obţine astfel mai multă simpatie din partea celor din jur. Pot apărea şi unele probleme renale.

SĂGETĂTOR

Unele native se vor îndrăgosti şi vor avea atâta încredere în noul partener,încât nu este exclus să accepte să se mute împreună. Altele vor fi mai dedicate carierei profesionale şi vor exclude orice formă de relaxare,ce le-ar „cheltui” timpul preţios. Toate au probleme financiare ori cu unii amici.

CAPRICORN

Este posibil să li se propună noi funcţii ori joburi,care să le dea speranţe pentru şanse financiare mai bune. Unele vor face cheltuieli majore în avans,altele sunt mai altruiste decât le poate permite „punga”. Cele mai norocoase vor face singure călătorii lungi peste hotare ori excursii prin ţară. 

VĂRSĂTOR

Nu au nici o şansă să se înţeleagă mai bine cu partenerul de cuplu,acesta găsind nemulţumiri chiar şi în succesul lor profesional. Unele se bazează prea mult pe noroc ori pe amice,altele pierd moşteniri din neglijenţă. Aproape toate „visează” la călătorii peste hotare ori la joburi în afara ţării.

PEŞTI

Relaţiile parteneriale se îmbunătăţesc continuu,iar celibatarele vor accepta în sfârşit propunerile matrimoniale. Sunt în continuare foarte exagerate în privinţa activităţilor profesionale pe care şi le asumă şi depun eforturi supraomeneşti pentru a se afirma. Starea de sănătate rămâne schimbătoare.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ„Vă rog  să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul privind viaţa profesională şi  cea sentimentală. Mii de mulţumiri.”Loredana Ciobanu,născută pe 1 iulie 1983,la Craiova,la ora 12:30 noaptea. Soare în Rac cu Ascendent în Peşti. Absenţa planetelor în semne de pământ vă lipseşte de pragmatism,dar astrele din semnele de foc şi aer vă încarcă cu dorinţă de afirmare şi putere de adaptare. Foarte inteligentă,talentată şi cosmopolită,alegeţi întotdeauna calea cea mai potrivită pentru a vă atinge scopurile. Chiar dacă nu sunteţi foarte optimistă,relaţiile sentimentale sunt bine aspectate (aveţi tendinţa de a vă „apropia” sentimental de colegi). În ceea ce priveşte domeniul profesional,aveţi momente de inspiraţie ieşită din comun,însă în majoritatea timpului sunteţi confuză (veţi trăi cu impresia că nu aţi ales profesia potrivită).Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg