Află ce-ţi rezervă astrele între 17-23 august!

1 74450 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 17-23 august.

BERBEC

Nu sunteţi mulţumite de relaţia de cuplu,dar pentru că trebuie să plecaţi la drum,sunteţi preocupate doar de reorganizarea activităţilor profesionale. Speranţele de a călători de plăcere dispar,iar persoana iubită tace în orice împrejurare. Vă e dor de puţină cicăleală şi de declaraţii pasionale.

TAUR

Nativele ce doresc să-şi schimbe locul de muncă sunt privilegiate. Celibatarele au şanse să se căsătorească în cele mai bune condiţii. Aveţi prea mult de lucru ca să vă mai pierdeţi vremea cu şuete amicale. Excludeţi orice intruziune în viaţa dv. şi vă bucuraţi doar de prezenţa persoanei iubite.

GEMENI

Nu vor mai avea suficient timp pentru a lucra,din cauza obligaţiilor birocratice. Persoana iubită are o atitudine foarte schimbătoare. Vi se oferă multiple şanse de a pleca peste hotare,dar familia şi prietenii vă împiedică să luaţi decizia în timp util. Probleme deosebite au studentele şi elevele!

RAC

Persoana iubită nu e mulţumită de „prestaţia” dv.,în primul rând din cauza lipsei de timp liber şi apoi pentru refuzul de a accepta noile oferte de muncă. Fericirea dv. se raportează acum la cât de departe veţi putea călători cu persoana iubită. Activitatea profesională vi se pare lipsită de viitor.

LEU

Vor face călătorii în interes de serviciu şi le vor impune colegilor un ritm obositor. Persoana iubită vă acuză din nou de avariţie! Nu luaţi în seamă şansele de a pleca în străinătate,doar pentru că vor apărea unele pagube. Partenerul de cuplu preferă să nu se amestece,dar vă dă ca exemplu negativ.

ZODIA NOROCOASĂ – FECIOARĂ

La începutul intervalului,vor prevala interesele profesionale pentru toate nativele mature. Ulterior,cele care au copii vor face tot posibilul să-i ajute pe diverse căi şi simt o plăcere aproape erotică să se „dăruiască” prin muncă. Sunt mai „jucăuşe” decât de obicei şi îşi cuceresc din nou partenerul de cuplu,chiar dacă rămân nemulţumite de „prestaţiile” acestuia. Vor continua să facă schimbări prin casă şi nu sunt puţine nativele care speră să cumpere o locuinţă mai potrivită. Vor câştiga bani mai uşor (unele chiar prin jocuri de noroc). Celibatarele fac planuri minuţioase pentru o nuntă ca în poveşti cu cel mai de vază pretendent ieşit în cale. Sănătatea le este pusă în pericol,doar dacă iau medicamente recomandate de prietene ori rude.

BALANŢĂ

Cu speranţa că veţi scăpa de datoriile care se tot acumulează,veţi accepta joburi noi,care însă vă ţin departe de casă şi de familie. Întâlniri cu prietenii şi rudele. Vă îndrăgostiţi de cine nu trebuie,tocmai acum când sunteţi presată să acceptaţi joburile cele mai grele şi mai neinteresante.

SCORPION

Veţi face cheltuieli mai mari pentru satisfacerea unor plăceri personale. Nativele mame plătesc din greu pentru educaţia copiilor majori. Toate se bucură de noroc financiar,dar este de preferat să nu ia în seamă indicaţiile persoanei iubite,chiar dacă pare bine intenţionată. Şanse pentru studente.

SĂGETĂTOR

Prea multe întâlniri de tot felul. Sunteţi preocupate să faceţi investiţii profitabile şi ajungeţi acasă târziu,aşa că familia vă cam boscorodeşte. Uitaţi să plătiţi nişte datorii,însă faceţi cheltuieli cu nemiluita pentru persoana iubită. Sunteţi tot timpul pe drumuri,dar vă influenţaţi amicii.

CAPRICORN

Nu v-aţi mai bucurat de mult de atâtea reuşite financiare şi aveţi impresia că situaţia va fi veşnică. Vă canalizaţi energia pentru exploatarea tuturor resurselor! Vă miraţi şi dv. cât de puţin interesante vi se par activităţile profesionale. Veţi fi ocupate să vă recuperaţi unele pierderi financiare.

VĂRSĂTOR

Trăiţi fiecare clipă din plin,cu o poftă de viaţă de invidiat. Nimeni nu înţelege însă de ce refuzaţi şansele profesionale deosebite,ce apar în „valuri”. Afirmarea profesională e indiscutabilă întreg intervalul şi nu vă rezervă surprize,însă situaţia sentimentală nu va fi la fel de satisfăcătoare.

PEŞTI

Succesele profesionale nu pot înlocui tandreţea de care aveţi nevoie. Stresate de lipsurile financiare,bateţi recordurile profesionale. Ideile dv. sunt apreciate,dar puţini le pot înţelege. Sunteţi foarte prolifică şi doar persoana iubită vă poate opri când începeţi să faceţi demonstraţii savante.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să ştiu ce îmi rezervă astrele pentru sănătate,despre carieră şi dacă mă căsătoresc.”

Andreea Cătălina,născută pe 20 septembrie 1986,la ora 12:30,în Ploieşti.   Soare în Fecioară cu Ascendent în Scorpion. Cu trei planete în semne de apă şi alte trei în semne de foc,înregistraţi un echilibru preţios între intuiţie şi necesitatea de a acţiona şi de a că afirma. Dacă ora de naştere este corectă,oricât de mulţi bani veţi avea îi veţi cheltui cu „pasiune”.  În astrogramă,apar o căsnicie dublă şi doi copii. Starea de sănătate este relativ bună,cu atenţionări prin sensibilitate în zona gâtului (amigdalite frecvente,dar şi hiper sau hipotiroidism). Domeniul profesional nu prezintă niciun pericol,dv. fiind o adeptă a muncii în orice condiţii.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg