Află ce-ţi rezervă astrele între 19-25 octombrie!

1 65307 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 19-25 octombrie.

BERBEC

Reuşiţi să recuperaţi în a doua parte a intervalului o parte din datoriile pe care rudele le au faţă de dv. sau primiţi miercuri un cadou la care nu vă aşteptaţi. Toate nativele stabilesc relaţii amicale noi. Aveţi vineri şanse mari pentru a rezolva un conflict,însă călătoriile rămân periculoase.

TAUR

Vă decideţi să participaţi la o „întâlnire” de afaceri,care vi se impune de către rude. Rezultatele bune vă iau prin surprindere! Pentru a vă satisface dorinţele (efectuarea unor drumuri lungi),va trebui să acceptaţi să intraţi în „vârtejul” birocraţiei. Nu vă descurcaţi fără sprijinul familiei!

GEMENI

Sunteţi ajutată de femeile din anturaj! Nu numai că sunteţi complet autonomă din punct de vedere financiar,dar veţi reuşi să-i ajutaţi miercuri şi pe cei care s-au lăudat că vă susţin băneşte. Apar şanse de revigorare economică,chiar dacă va fi necesar să apelaţi la persuasiuni şi „mici” şantaje.

RAC

Veţi primi laudele de care sunteţi atât de „însetată”. Persoana care vă iubeşte vă dă o întâlnire la mijlocul intervalului. Luaţi pe neaşteptate,fără să staţi pe gânduri,decizii foarte importante care ţin mai ales de sectorul financiar personal. Intuiţia s-ar putea să vă înşele marţi şi vineri.

LEU

Începe o perioadă în care drumurile vor fi mai puţine (este posibilă totuşi o singură călătorie,este adevărat că mai lungă,la care începeţi să vă gândiţi de pe acum). Starea de sănătate se poate agrava numai pentru nativele tinere care au amânat o operaţie ori o intervenţie stomatologică minoră.

ZODIA NOROCOASĂ-FECIOARĂ

Toate necazurile de săptămâna trecută vor avea un final fericit,aşa că trebuie să prindeţi curaj din nou! Relaţiile cu rudele apropiate pot deveni însă pentru o scurtă perioadă de timp din ce în ce mai stresante. Toate nativele vor descoperi miercuri că au un partener de viaţă (sau de afaceri) săritor,care le ajută necondiţionat,fără a pune întrebări. Cele mai multe Fecioare vor reuşi să achite toate datoriile care le stresează de foarte mult timp,cu riscul de a rămâne cu punga goală. În week-end,pot apărea totuşi mici neînţelegeri între mame şi copii,din diverse cauze. Profesional,apar promovări nedorite de familie şi de cei dragi.

BALANŢĂ

Sunteţi obligate din nou să faceţi foarte multe drumuri. Orice s-ar întâmpla,nu trebuie să vă bazaţi pe ajutoare financiare din afara familiei. Realizaţi miercuri că trebuie să vorbiţi şi mai ales să vă lăudaţi mai puţin. Întreg intervalul,cheltuielile vor depăşi cu mult bugetul lunar de până acum.

SCORPION

Modestia vă va aduce destule beneficii pentru a fi încurajate să vă purtaţi la fel întregul interval. Starea de sănătate se îmbunătăţeşte şi veţi face faţă drumurilor pe care trebuie să le duceţi la bun sfârşit,fără ajutor ori intervenţii. De joi,faceţi mari eforturi pentru a câştiga mai mulţi bani.

SĂGETĂTOR

Cele care au procese pe rol sunt singurele care au de suferit din varii motive. Celelalte native sunt doar puţin dezamăgite de miercuri de prieteni sau de colegii Scorpioni. Succesele profesionale vă ajută totuşi să depăşiţi starea de stres. Pot apărea multe gratificaţii neaşteptate marţi ori vineri.

CAPRICORN

Primiţi atât de multe oferte (unele chiar din străinătate),încât nu vă puteţi decide pe care le veţi accepta. Încă de marţi,consideraţi că intrigile şi calomniile pe care a trebuit (şi încă veţi mai trebui) să le suportaţi nu au nici o importanţă,atât timp cât câştigaţi suficient de mulţi bani.

VĂRSĂTOR

Veţi avea un fler comercial deosebit şi veţi găsi mulţi parteneri foarte amabili pentru „afaceri” de conjunctură. Sunt posibile în fiecare dimineaţă crize produse de disfuncţii gastrice. Miercuri,vă decideţi să căutaţi noi ocupaţii profesionale,chiar dacă nu aţi lichidat-o definitiv pe cea veche.

PEŞTI

Starea dv. de sănătate este mulţumitoare,dar cea financiară lasă mult de dorit. Cei din anturaj consideră că sunteţi atrasă de o persoană mai mult decât se cuvine. Nativele căsătorite pot avea o aventură care începe şi se termină în decurs de o zi,iar celibatarele se îndrăgostesc fără speranţă!

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Vă rog să-mi spuneţi ce-mi rezervă viitorul. De aproximativ un an jumătate situaţia mea familială a luat o întorsătură nu prea bună. Sunt destul de bulversată. Va mulţumesc!”

Ioana M.,născută pe data de 27 decembrie 1978,la ora 8:00  Soare şi Ascendent în Capricorn. Foarte ambiţioasă şi dornică de afirmare,sunteţi foarte mult influenţată de prezenţa celor trei planete din Scorpion,care nu vă lasă să acceptaţi niciun afront,aşa că sunteţi dispusă să vă „răzbunaţi” de câte ori cineva vă contrazice ori vă jigneşte. Este greu de crezut că aţi lăsat nepedepsit pe cineva care v-a „bulversat”. Pentru perioada următoare,situaţia familială se va îmbunătăţi,în defavoarea şanselor financiare (pot apărea şi probleme cu copiii proprii ori cu şansele de a avea copii).Recente

pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg