Află ce-ţi rezervă astrele între 24-30 august!

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 24-30 august.

BERBEC

Depun eforturi să îşi ajute amicii prin orice mijloace. Unele se decid cu greu să plece în străinătate,altele vor să se implice neapărat în politică. Discuţiile interminabile cu familia măresc rata de stres,însă vă remontaţi cu fiecare şansă financiară care apare. Şefii vă critică fantezia excesivă.

ZODIA NOROCOASĂ-TAUR

Aceste native ştiu ce vor şi primesc,în acest interval,chiar şi fără să pretindă ceva. Banii îi vor câştiga aproape numai din munca proprie,dar cel puţin nu vor mai face eforturi colosale. Cele mai norocoase vor fi cele care dispun de depozite bancare,deoarece vor avea surprize foarte plăcute în urma unor decizii financiare mai vechi. Unele vor primi (sau măcar vor clarifica) nişte moşteniri importante. Cele mai multe vor călători fie în interes de serviciu,fie în luna de miere. Celibatarele îl pot întâlni pe alesul inimii într-o deplasare. Cu siguranţă,este cea mai bună perioadă pentru a fi promovate,însă pentru cele care au copii vor apărea şi unele „încercări” ale sorţii,în sensul unei despărţiri de familie din cauza programului supraîncărcat.

GEMENI

Admiratorii nu le dau pace acestor native ce vor mai mult decât au,în circumstanţe care oricum scot în evidenţă un formidabil noroc. Dragoste multă şi bani prea puţini! Foarte sensibile în continuare,dar şi prea senzuale,trăiţi clipe de vis,acasă ori pe coclauri,alături de persoana iubită acum.

RAC

Mai independente,nativele tinere rup relaţii consacrate de iubire,iar cele mature se implică în activităţi în care nu acceptă decât parteneri străini. Nu aveţi cum să cereţi o creştere a salariului,fiind bine plătite,dar cheltuielile depăşesc mult veniturile,mai ales în cazul celor ce au copii.

LEU

Aveţi prea multe încurcături financiare pentru a scăpa de starea permanentă de nesiguranţă. Nemulţumirile se răsfrâng şi asupra persoanei iubite. Cele ce călătoresc trăiesc poveşti de iubire,dar şi cele rămase acasă sunt asaltate de persoane care le curtează intens,prin „mijloace” neconvenţionale.

FECIOARĂ

Situaţia financiară nu e încurajatoare,aşa că vor face orice pentru a mai avea un job. Unele îşi transformă moştenirile în bani lichizi,altele muncesc pe rupte. E posibil să stabiliţi parteneriate de afaceri în care să implicaţi prieteni ori rude. Scăpaţi de facturi şi mai ajutaţi câteva persoane.

BALANŢĂ

Unele native călătoresc fără griji prea multe,iar altele muncesc aproape non stop pentru a acoperi toate datoriile făcute luna trecută. Decise să se impună cu orice preţ în plan sentimental şi profesional,vor apela la mijloace neconvenţionale,cam uşor de contracarat. Cheltuieli pentru călătorii.

SCORPION

Veţi cheltui în continuare foarte mult,fără să ţineţi cont de atenţionările familiei,total nemulţumite de întârzierile şi programul dv. eminamente profesional. Sunteţi prea preocupate de cucerirea persoanei iubite pentru a mai da atenţie activităţii casnice. Aveţi noroc şi depăşiţi orice limite.

SĂGETĂTOR

Nici studentele,nici nativele angajate nu obţin rezultatele dorite,dar toate continuă campania de cheltuieli,fără să se gândească la vreun mod de „acoperire”. Mai pot apărea nişte rămăşiţe de plăţi întârziate,care vă oferă şansa unui concediu absolut obligatoriu pentru a vă reîncărca bateriile.

CAPRICORN

Trebuie să profitaţi de şansele din acest interval,pentru a nu avea regrete ulterior. Persoana iubită nu pare deloc mulţumită miercuri. Familistelor li se reproşează de către cei dragi că s-au căsătorit cu serviciul şi nu sunt departe de adevăr. Surplusul financiar contribuie la liniştirea „apelor”.

VĂRSĂTOR

Aveţi senzaţia că vă puteţi descurca singure cu maldărul de acte nerezolvate. Nu realizaţi că relaţiile amicale sunt în cădere liberă! Starea de sănătate nu vă susţine dorinţa de a vă implica în activităţi noi şi în îmbunătăţirea locuinţei. Majoritatea vor apela cu speranţe mari la medici vestiţi.

PEŞTI

Apar noi succese profesionale,însă nu păreţi deloc mulţumite ori foarte mândre. Persoana iubită nu este impresionată,iar dv. încă aşteptaţi recompensele. Energia în exces vă lipseşte de ultima fărâmă de diplomaţie şi vă treziţi numai când descoperiţi că nu mai aveţi niciun prieten prin preajmă.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Eu şi iubitul meu am făcut un an de când suntem împreună ţi de aproximativ două luni împărţim acelaşi apartament. Aş vrea să ştiu ce ne rezervă viitorul. Vă mulţumesc.”

Cristina,născută pe 25 iulie 1989,la ora 9:00 şi Florin pe 8 iulie 1978,în Bacău. Soare în Leu cu Ascendent în Fecioară. Cu patru planete în semne de foc şi alte patru în semne de pământ,aveţi foarte clar definit „drumul” dv. în viaţă. Ambiţia şi dorinţa de afirmare sunt atât de puternice,încât nu prea contează pentru dv. decât cariera profesională. În astrograma dv.,apar o singură căsnicie şi doi copii. Partenerul dv. actual are Soarele în Rac şi Luna în Leu. Îi place să comande şi va avea cel puţin două căsnicii.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg