Află ce-ţi rezervă astrele între 25-31 ianuarie!

1 70968 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 25-31 ianuarie!

BERBEC

Creativitatea acestor native şi dorinţa de a munci nu sunt puse la îndoială de nimeni,numai că sunt prea pretenţioase şi foarte meticuloase,dar gata să lase baltă activităţile ce nu se desfăşoară după standardele lor. Miercuri,unele native sunt nevoite să suporte o intervenţie chirurgicală minoră.

TAUR

După ce au cutreierat aproape tot timpul pe diverse coclauri,aceste native îşi canalizează întreaga energie către familie şi casă. Se implică din tot sufletul în ajungerea la un consens cu ceilalţi membri ai familiei lor,dar vor să şi schimbe casa din temelii ori să găsească o locuinţă mai bună.

GEMENI

Prietenii şi rudele prin alianţă nu le vor lăsa în pace până nu vor programa o fărâmă de concediu,care să le aducă şi puţină relaxare. Există un pericol real pentru cele care au divorţat şi trebuie să stabilească limitele partajului,pentru că fostul partener va încerca să le escrocheze „legal”.

RAC

Pentru toate nativele,şansele financiare se multiplică în aşa măsură,încât este posibil să apară probleme în privinţa investirii în siguranţă a acestora. Joi,prietenii le enervează prin simpla prezenţă. Excesele sexuale devin „periculoase” pentru cele care nu vor să devină mame în această perioadă.

LEU

Susţinute în acest interval de prieteni şi de rudele apropiate,aceste native îşi spulberă efectiv adversarii,dar nu iartă nici greşelile partenerului de cuplu. Excesiv de energice,dar şi pline de pasiune şi de sentimente extreme,cele mai multe native se pot avânta în afaceri noi cu succes deplin.

FECIOARĂ

Prea nervoase şi dornice de răzbunare,cele mai multe native fac planuri originale,dar nu lipsite de pragmatism,pentru a obţine satisfacţii din „luptele” pe care le iniţiază zi de zi. Este un interval suportat fără probleme,numai de nativele foarte tinere şi de majoritatea celibatarelor „june”.

BALANŢĂ

Majoritatea nativelor sunt ajutate din plin,atât de rude,cât şi de prieteni,să depăşească problemele care apar de-a lungul intervalului. Starea emoţională şi sănătatea fragilă sunt suficiente pentru a le crea un disconfort „stabil”. Cele ce ating limita superioară de stres sunt însă celibatarele.

ZODIA NOROCOASĂ-SCORPION

Cele care încă nu au primit funcţii de şefe ori nu au fost promovate până acum,cunosc în acest interval recunoaşterea meritelor în domeniul profesional. Nu vor fi însă mulţumite,deoarece familia le va vedea din ce în ce mai rar. Chiar şi nativele casnice au în această perioadă succese la care nici nu îndrăzneau să viseze. Primesc bani mulţi,dar pentru care muncesc foarte mult,fără a mai avea timp pentru relaxarea dorită. Nu mai au timp nici pentru dragoste,nici pentru cultivarea propriei imagini. Problemele de sănătate sunt minore pentru marea majoritatea a nativelor.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă nu le convine,aproape toate nativele vor trebui să facă drumuri mai lungi sau mai scurte,unele şi peste hotarele ţării. Pentru toate,este o perioadă dificilă pentru examene şi testări de orice fel. Intervalul este benefic îndeosebi pentru cele ce nu sunt mulţumite de actualele joburi.

CAPRICORN

Cele mai multe native sunt din ce în ce mai decise să plece într-o vizită de lungă durată la o amică pe care nu au mai văzut-o de ceva timp. Fac cheltuieli numeroase,fără să ţină cont că epuizarea economiilor poate deveni foarte periculoasă,nefiind susţinute financiar nici de partenerul de cuplu.

VĂRSĂTOR

Pentru toate familistele,problemele create de partenerul de cuplu se diversifică,se accentuează,aşa că nu prea mai au timp pentru a-şi „fundamenta” planurile personale de viitor. Şansele financiare apar şi dispar într-o manieră imprevizibilă,iar bugetul nu mai poate fi planificat cu rigoare.

PEŞTI

Sensibilitatea emoţională a acestor native atinge cote maxime,iar originalitatea scapă de sub control şi sunt caracterizate ca extravagante. Cele ce nu au reuşit să plece în concediu nu mai au răbdare de miercuri cu nimeni,iar colegii de serviciu şi persoana iubită sunt primii „penalizaţi” drastic.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să ştiu,vă rog,ce-mi rezervă viitorul apropiat. Vă mulţumesc.”

Alexa Chertes,născută pe data de 22 mai 1985 la ora 11:45,în Bucureşti.Soare în Gemeni cu Ascendent în Leu. Cu cinci planete în semne de aer sunteţi deosebit de adaptabilă şi de norocoasă (îndeosebi prin poziţia lui Jupiter în Vărsător). Irascibilă de prea multe ori,ştiţi să vă ascundeţi arţagul datorită pragmatismului. În astrogramă,apar ca posibile două căsnicii,din care una cu un nativ prosper care va aduce lipsa grijii de mâine. Este cert (dacă ora de naştere este corectă) că vă îmbogăţiţi prin căsătorie. Pentru că toamna trecută v-a adus multe probleme de natură profesională,nu este exclus să acceptaţi o reprofilare,ce se va dovedi norocoasă. Străinii şi străinătate nu sunt pentru dv. favorabile.Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg