Află ce-ţi rezervă astrele între 3-9 august!

1 70968 original jpg jpeg

Află ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 3-9 august.

BERBEC

Nu scăpaţi nici de călătoriile lungi,nici de promovările în funcţii de răspundere. Majoritatea nativelor se îndrăgostesc la prima vedere şi uită de obligaţii! Vă faceţi noi relaţii de amiciţie ce vă ajută să depăşiţi „încercările” din acest interval. Reuşiţi să clarificaţi problemele sentimentale.

TAUR

Situaţia profesională începe să se clarifice,dar sunteţi nemulţumite,îndeosebi de relaţiile colegiale. Unele fac o călătorie în favoarea lor. Situaţia financiară e în continuare înfloritoare şi parcă nici nu vă mai invidiază nimeni,văzând cât de mult munciţi. Apar pe neaşteptate cereri în căsătorie!

GEMENI

Vi se reproşează de cei dragi că le daţi prea mare atenţie amicilor şi că vă neglijaţi familia. Apar şi probleme „casnice” care cer mari investiţii neplanificate. Toate vor face transformări în locuinţe şi vor depăşi rapid fondul de cheltuieli. Petrecerea impusă de persoana iubită vă relaxează plăcut.

RAC

Cele aflate departe de casă îşi pun în pericol relaţia de cuplu prin lipsa de comunicare. Muncesc mult şi nu ţin cont de repercusiunile la nivelul stării de sănătate. Prin tot ceea ce faceţi atrageţi admiraţia celor din anturaj şi deja începeţi să-i manipulaţi. Marţi,pot apărea neînţelegeri familiale.

LEU

Au foarte mare noroc toate cele care pot să plece de acasă în călătorii,pentru că scapă de problemele cotidiene ce se dovedesc mai stresante decât de obicei. Vă simţiţi mai puţin protejate de către prieteni,dar se îmbunătăţesc în schimb relaţiile cu persoana iubită. Doriţi să vă răzbunaţi pe cineva.

FECIOARĂ

Declaraţiile persoanei iubite vă pun pe jar şi treceţi prin situaţii tensionante. Nu puteţi să evitaţi singură nişte pagube financiare majore. Nu sunteţi deloc maleabilă şi vă pierdeţi încet-încet toţi partenerii. Dispuneţi de o energie vitală inepuizabilă şi nu vă puteţi abţine să nu faceţi datorii.

BALANŢĂ

Discuţiile cu persoana iubită vor reaprinde cu siguranţă flacăra senzualităţii! Evenimente banale,cu excepţia zilelor de luni şi marţi,când dispuneţi de o intuiţie deosebită şi reuşiţi să le puneţi „piedică” unor adversari înrăiţi. Profesoarele au şanse financiare deosebite la sfârşitul intervalului.

SCORPION

Aproape toate întârzie să vină acasă şi sunt pe cale să distrugă relaţia amoroasă prin „neprezentare”. Au bani mulţi,pe care îi cheltuiesc cu plăcere. Sunteţi gata să acceptaţi un post peste hotare ori chiar în provincie,mai ales că vi se promite că veţi fi şefă. Vă doriţi şi un concediu de poveste.

SĂGETĂTOR

Exuberante în orice ocazie,devin introvertite imediat ce sunt întrebate ce planuri de viitor au. Îşi dau şi cămaşa de pe ele pentru a-şi ajuta amicii cu probleme. Încep să apară primele rezultate ale campaniei de restructurare şi reorganizare profesională. Până joi,nu primiţi însă decât promisiuni.

CAPRICORN

Atrăgătoare,misterioase şi de un optimism ponderat,se simt invincibile şi inspirate. Atrag admiraţia tuturor celor din anturaj,care se lasă convinşi doar de o privire ca să facă tot ceea ce doresc aceste native. Avantajele financiare „curg” ca un râu învolburat,însă cele mai multe nu ştiu să-şi administreze fondurile corect. Nu le pasă de moşteniri,bazându-se în exclusivitate pe câştigurile proprii. Prietenii le devalizează bugetul,apelând la deplina încredere în listele de cheltuieli. Rămân totuşi norocoase întregul interval din punct de vedere financiar (notăriţele depăşesc toate recordurile). Celibatarele primesc cele mai frumoase cereri în căsătorie,dar preferă să le păstreze secrete,deoarece încă nu ştiu pe care să o aleagă.

VĂRSĂTOR

Sunt prinse într-un cerc vicios din care ies prin metoda nodului gordian,adică vor tăia răul de la rădăcină. Veniturile cresc,la fel ca şi nazurile persoanei iubite. Vă îndrăgostiţi brusc de o persoană din anturaj,dar pentru moment aveţi tendinţa de a nu vă implica total. Banii sunt totuşi puţini.

PEŞTI

Vor,nu vor,trebuie să se „bucure” de noua lor situaţie profesională,care pentru aproape toate înseamnă muncă şi mai multă pe bani la fel de puţini! Idei financiare originale şi potrivite pentru a obţine bani mai mulţi cu eforturi minime. Descoperiţi în anturaj o persoană admirabilă şi atrăgătoare!

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş dori să aflu ce Ascendent am şi ce-mi rezervă anul 2012 pe planul sănătăţii,banilor,dragostei şi profesional,dar şi dacă voi reuşi să obţin carnetul de şoferi.”

Georgiana,născută pe data de 10 aprilie 1994,la ora 4:00,în Urziceni  Soare în Berbec cu Ascendent în Vărsător. Cele cinci planete din semne de pământ vă predispun prea puţin la adaptarea de care aveţi nevoie pentru a depăşi problemele cotidiene. Mai mult decât atât:nu prea luaţi în seamă sfaturile şi nici nu analizaţi cu atenţie complicaţiile. Probleme de sănătate vor apărea în timp la nivelul pielii,oaselor şi al picioarelor. Banii veţi avea,numai că şi în următorii patru ani când vor fi prea mulţi,când prea puţini. În iubire,veţi avea multe dezamăgiri,iar profesional nu vă bazaţi pe activităţile departe de casă.