Află ce-ţi rezervă astrele între 9-15 august!

1 58185 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 9-15 august!

BERBEC

Vă oferiţi mici cadouri ori le faceţi celor din anturajul familial nenumărate surprize plăcute. Unele native fac excese de tot felul şi se vor mira că nu se simt prea bine,altele preferă să muncească şi în week-end,pentru a recupera din numeroasele restanţe profesionale. Amorul este cam „călduţ”!

TAUR

Cu o voinţă şi ambiţie de invidiat,faceţi tot posibilul să vă afirmaţi din punct de vedere profesional. Originalitatea dv. este apreciată,aşa că prindeţi aripi şi sunteţi de neoprit. Nativele foarte tinere fac stagii de perfecţionare,iar cele mature sunt numite în funcţii de răspundere maximă.

GEMENI

De obicei dimineaţa,familistele îşi impun punctul de vedere în cuplu,cu riscul de a se separa de partenerul de viaţă. Celibatarele cântăresc cu mare atenţie „ofertele” zilei şi descoperă că nu au prea multe posibilităţi. Toate continuă să facă economii (mai puţin totuşi în week-end,când se răsfaţă).

RAC

Elementul surpriză domină întreaga săptămână,ce debutează însă fără a anunţa schimbări foarte importante. Dorinţa de putere şi de acţiune vă împing continuu să vă purtaţi aşa cum nu aţi mai făcut-o chiar niciodată până acum. O parte dintre nativele tinere au aventuri pasionale şi plănuiesc călătorii.

LEU

Cu toate că au mulţi prieteni şi amice,nu mai fac greşeala de a se destăinui şi îşi păstrează toate planurile de viitor secrete. Miercuri sau joi,va avea loc o discuţie aprinsă şi stresantă cu unul dintre părinţi ori chiar cu persoana iubită. În week-end,prea multă melancolie şi singurătate în doi.

ZODIA NOROCOASĂ – FECIOARĂ

Norocul maxim al acestor native se „cantonează” în tot acest interval în domeniul comunicării şi al protecţiei. Toate prietenele le ajută,oricând şi orice le-ar cere. Banii vor fi mai puţini,dar chibzuiţi cu grijă. Starea de sănătate se ameliorează (mai apar momente în care fac confuzii ori au ameţeli). Chiar dacă se spun cuvinte de despărţire (ca un fel de ameninţări),persoana iubită vă pune proiectele în practică şi vă ajută necondiţionat să depăşiţi orice probleme. Celibatarele sunt decise să refuze orice propunere,iar nativele mămici vor să fie mai libere. Şansele cele mai mari vor apărea vineri şi sâmbătă.

BALANŢĂ

Este necesar ca întreg intervalul să depăşiţi noile obstacole fără să apelaţi la complicate scenarii „profesionale”. Din păcate,numeroasele excese încep să-şi spună cuvântul începând de miercuri. De regulă,vă întâmpinaţi colaboratorii cu ostilitate şi le daţi de gândit şefilor despre bunăvoinţa dv.

SCORPION

Aveţi noi planuri de viitor,care se referă însă doar la dv. Nu e indicat totuşi să vă faceţi iluzii şi să continuaţi să-i lăudaţi pe cei care vă produc,de la un timp,  numai necazuri. Este vorba se pare în primul rând de persoana iubită,apoi de rudele foarte apropiate. Week-end-ul poate fi de vis!

SĂGETĂTOR

Primiţi nenumărate mesaje importante din partea unor rude întregul interval,care vă emoţionează şi vă conving să plecaţi din nou la drum lung. Contramandaţi toate activităţile planificate,dar uitaţi să vă anunţaţi şi amicii. Nu este exclus totuşi să fiţi stresate la maximum şi de persoana iubită.

CAPRICORN

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită – când vă sărută,când vă refuză sau chiar vă ameninţă. Sensibilitatea dv. este pusă la grea încercare la mijlocul intervalului de colegi şi de majoritatea partenerilor de afaceri. Pot apărea separări neprevăzute şi unele conflicte fără importanţă.

VĂRSĂTOR

Începeţi intervalul prin recuperarea unor sume foarte importante de la colegi şi prieteni şi uitaţi pentru moment toate nemulţumirile financiare. Vă implicaţi într-o multitudine de activităţi noi şi intenţionaţi să treziţi şi interesul profesional al persoanei iubite. Marţi,posibile colici renale!

PEŞTI

Munciţi cu foarte mare plăcere,dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturaj,în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Întregul interval,aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune,chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ

„Aş vrea să ştiu dacă pe viitor voi avea un loc de munca şi voi reuşi ca situaţia mea financiară să se îmbunătăţească. Vă mulţumesc.”  

Adela Laura,născută pe data de 11 noiembrie 1976,la ora 3:00,în Arad.Soare în Scorpion cu Ascendent în Fecioară. Cu cinci planete în semne de apă (din care patru se află în Scorpion),beneficiaţi de multă inteligenţă,originalitate,intuiţie şi… sentimentalism. Reuşita dv. profesională este legată de comunicare,scris ori comerţ. Dacă ora de naştere este corectă,au apărut deja  foarte multe şanse profesionale,mai ales din iunie. Este posibil să faceţi multe călătorii ori chiar să vă stabiliţi în altă localitate ori ţară. Din punct de vedere financiar,aveţi toate datele de a pune bazele unei averi considerabile (dar la fel de bine puteţi da faliment,dacă sunteţi prea îndrăzneaţă). Nu acceptaţi nici un fel de sfat din partea rudelor şi amicilor,mai ales dacă se amestecă în „afacerile” dv.Recente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg