Află ce-ţi rezervă astrele la început de an!

horoscop de weekend 11 12 octombrie 2014 gemenii au parte de zile bune pentru odihna relaxare in natura alaturi de cei dragi 18494931 jpeg

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul în perioada 2 - 8 ianuarie.

HOROSCOP ZODIA NOROCOASĂ-BERBEC

Vă impuneţi întregul interval toate deciziile şi opiniile fără vreun efort deosebit. Cei din anturaj sunt cuceriţi de personalitatea dv. miercuri şi puteţi obţine orice de la ei. Relaţia cu persoana iubită însă nu se îmbunătăţeşte,aşa că luaţi măsuri oarecum extreme la sfârşitul intervalului. Reuşiţi să menţineţi cu siguranţă un nivel de comunicare care vă avantajează. Cel mai „însorit” domeniu este cel financiar,deoarece reuşiţi cu fonduri,pe care le consideraţi minime,o stare de acalmie economică. Pentru a scăpa de stres,este de preferat să renunţaţi la excesele de originalitate,mai ales în domeniul profesional.

HOROSCOP TAUR

Aveţi senzaţia încă la începutul intervalului că toţi cei din anturaj vă doresc răul,că vă urmăresc şi încearcă să vă manipuleze. Cu încăpăţânarea care vă caracterizează,nu este exclus să le întoarceţi toate planurile pe dos de miercuri şi să cadă în groapa „rezervată” cu mare grijă pentru dv.

HOROSCOP GEMENI

Găsiţi în mod sigur un job mai bun sau sunteţi promovată,marţi ori miercuri,iar cea mai încântată va fi persoana iubită,care de abia aşteaptă să se laude cu realizările dv. în faţa rudelor apropiate. Majoritatea nativelor nu iau în seamă gura lumii şi trăiesc o poveste de iubire absolut originală.

HOROSCOP RAC

Starea de nelinişte persistă întreg intervalul şi vă manifestaţi îngrijorarea în faţa rudelor şi prietenilor,de la care însă nu primiţi încurajări,ci doar critici indirecte. Încă nu v-aţi refăcut pe deplin financiar,dar apar numeroase şanse de joi. Persoana iubită se poartă amical,nu pasional.

HOROSCOP LEU

Nu scăpaţi prin nicio metodă de drumuri sau de sensibilitatea emoţională excesivă. Puteţi avea replici foarte dure joi,fără motiv,care vă uimesc şi pe dv. Celibatarele sunt atrase vineri de persoane excentrice. Vă enervaţi în week-end din cauza celor care nu vă lasă să faceţi treburile casnice.

HOROSCOP FECIOARĂ

Veţi încerca în zadar să motivaţi campania de cheltuieli neprevăzute prin starea locuinţei dv. ori prin numeroasele probleme ale copiilor,dacă aceştia există. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt totuşi de-a dreptul minunate,chiar dacă vă prelungiţi zilnic programul de lucru fără să-l anunţaţi.

HOROSCOP BALANŢĂ

Încă de la începutul intervalului aveţi inspiraţie,dispuneţi de energie din plin şi primiţi noi oferte pentru activităţi care vă plac. Aţi scăpat oarecum de invidii,bârfe şi scandaluri,aşa că ar fi minunat să fiţi lăsată în pace de miercuri de toţi cei care vor să vă acapareze atenţia cu nimicuri.

HOROSCOP SCORPION

Cu ajutorul intuiţiei veţi putea debloca miercuri toate proiectele care lâncezeau de mult timp ori erau amânate continuu. Persoana iubită vă contrazice permanent,dar sfaturile ei sunt în general foarte bune. Întregul interval,faceţi încasări care vă permit să plănuiţi călătorii pentru a vă relaxa.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Situaţia financiară e iar la limită,însă uitaţi de toate necazurile în momentul în care apare persoana iubită. Pentru nativele căsătorite,se produce o trezire a pasiunii,iar pentru celibatare se iveşte vineri partenerul dorit,pe care însă îl refuză cu graţie,aparent fără niciun motiv important.

HOROSCOP CAPRICORN

Majoritatea nativelor sunt promovate,fiind totodată încărcate cu noi responsabilităţi profesionale. Persoana iubită e mai puţin pretenţioasă,dar la fel de bizară. Situaţia financiară este oarecum nesatisfăcătoare şi cele mai multe pornesc o „campanie” de recuperare a banilor împrumutaţi amicilor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Pentru că se simt foarte bine,nativele bolnave renunţă la tratamentele prescrise,fără a cere părerea nimănui. Din cauza lipsei de timp,iubirea din cuplu este aproape „stinsă”. Familistele îşi susţin din nou financiar partenerul,iar celibatarele pun la cale călătorii pentru sărbătorile de familie.

HOROSCOP PEŞTI

Norocul financiar al acestor native efectiv înfloreşte de joi,numai că familistele ajung la concluzia că nu muncesc pentru ele,ci pentru copii ori alţi „abonaţi” din familie. Cele mai puţin favorizate sunt nativele care lucrează în învăţământ,dar toate stau mai mult la serviciu decât pe acasă.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg