Află ce ulei esenţial ţi se potriveşte în funcţie de zodie

1 71421 original jpg jpeg

Multe dintre noi suntem familiarizate cu cele 12 semne zodiacale, dar şi cu pietrele preţioase şi culorile corespunzătoare acestora. Cu toate acestea, s-ar putea să nu ştii că data de naştere îţi poate oferi indicii despre uleiurile esenţiale terapeutice potrivite.

Uleiurile care se potrivesc fiecărui semn astral compensează potenţialele extreme ale fiecărui nativ pentru a aduce fiecare membru al zodiacului în echilibru.

Berbec 21 martie – 20 aprilie

Nativii Berbec demonstrează mereu că sunt curajoşi şi harnici. Cu toate acestea,determinarea şi lipsa de răbdare pot provoca,uneori,celor din jur sentimentul că eşti mereu pe fugă. Cel mai bun ulei esenţial este cel de portocale,pentru a echilibra entuziasmul,de-ai calma şi ameliora tensiunile de orice fel şi uşura excesele de frustrări bazate pe ego.

Taur 21 aprilie – 21 mai

Persoanele născute în zodia Taur posedă un simţ artistic puternic,dar ele sunt,de asemenea,extrem de practice şi logice. Imaginaţia îi ajută să aibă mai multă încredere,sunt umanitarişti adevăraţi,ceea ce-i face simpatici în faţa celorlalţi. Uleiul esenţial de lemn de cedru rezonează foarte bine cu Taurul,pentru că nutreşte un puternic sentiment de îndeplinire a dorinţelor.

Gemeni 22 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni au o dualitate despre personalitatea lor,care creează o abordare plină de viaţă,sunt versatili şi neliniştiţi. Capacitatea de a comunica îi ajută să împărtăşească dragostea şi aprecierea lor pentru frumuseţe în toate lucrurile. Cu toate acestea,pentru că se confruntă des cu oboseala,uleiul perfect pentru personalitatea Gemenilor este cel de cardamom,care este revigorant pentru organism,oferindu-i energie.  

Rac 22 iunie – 22 iulie

Este semnul zodiacal condus de Lună şi,prin urmare,nativii Taur tind să fie persoane sensibile,dar care se bucură de singurătate. Ele sunt extrem de emotive,dar şi profund grijulii,şi ar putea găsi un echilibru cu natura de fortifiere a uleiului esenţial de dafin,care insuflă curaj şi încredere în idealurile cuiva şi ajută la reducerea supărărilor şi confruntărilor.

  

Leu 23 iulie – 21 august

Nativii Leu sunt conduşi de puternicul Soare şi,prin urmare,sunt plini de forţă şi energie. Fiind încrezători şi mândri,insuflă carismă şi o personalitate extravertită. Cu toate acestea,atunci când este ambiţios poate apărea şi stresul. De aceea,cel mai potrivit ulei esenţial este cel de ghimbir,care alimentează energia generală a organismului.

Fecioară 22 august – 23 septembrie

Persoanele născute sub semnul zodiacal Fecioarăsunt precise,ordonate şi acţionează logic. Personalitatea perfecţionistă îi ajută să se bucure de singurătate şi trăiesc un stil de viaţă introvertit. În plus,pentru că încearcă să aibă grijă de sănătate,cel mai potrivit pentru ei este uleiul esenţial de rozmarin,care-l ajută să clarifice gândurile.

  Balanţă 24 septembrie – 23 octombrie    

Fiind împăciuitorii idealişti ai zodiacului,nativii Balanţă sunt milostivi,cooperanţi şi caută întotdeauna dreptate şi echilibru în viaţă. În plus,capacitatea de adaptare şi acceptare este temperată cu uleiul esenţial de tămâie,care are proprietăţi adaptogene care ajută la găsirea unei căi de mijloc.

Scorpion 24 octombrie – 22 noiembrie

Nativii Scorpion sunt curajoşi,au un spirit de investigaţie şi pot fi destul de devotaţi în dorinţa lor de a cerceta şi de a înţelege complexitatea zilnică a misterelor. Această energie intensă şi puternică poate fi susţinută cel mai bine cu ulei esenţial de trandafir,care oferă energie şi ameliorează simptomele neliniştii şi echilibrează orice obsesie.

  Săgetător 23 noiembrie – 22 decembrie    

Persoanele născute în zodia Săgetător posedă naturi lipsite de griji,iubesc să călătorească şi să se confrunte cu noi realităţi. În plus,sunt prietenoase,oneste şi sincere,cu ideile şi filozofiile lor. Cu această cumpătare,ele pot deveni neliniştite şi,prin urmare,uleiul de ylang-ylang este ideal pentru calmarea spiritelor.

Capricorn 23 decembrie – 20 ianuarie

Nativii Capricorn tind să fie metodici în acţiunile lor,cu reguli şi limitări auto-impuse. De asemenea,sunt prudenţi în relaţiile lor de afaceri şi se pot înclina spre o atitudine pesimistă atunci când sunt melancoli. Uleiul esenţial de piper negru este ideal pentru personalitatea acestui semn astral,deoarece proprietăţile sale de stimulare pot ajuta la eliberarea energiei blocate.

Vărsător 21 ianurie – 19 februarie        

Sunt singurii din zodiac care au de multe ori idei inventive şi oportunităţi unice. Chiar dacă tind să fie un pic excentrici şi perturbatori atunci când gândesc,rezultatele sunt mereu pe măsură. Uleiul esenţial de muşeţel face minuni asupra lor,pentru că îi ajută să-şi exprime ideile ingenioase în timp ce îi calmează.

  Peşti 20 februarie – 20 martie    

Nativii Peşti sunt intuitivi şi posedă abilităţi artistice şi creative. Sunt visători şi spirituali,care-şi petrec timpul ca să-şi dezvolte conştiinţa. Uleiul esenţial de lemn de santal este ideal pentru Peşti,deoarece ajută la sprijinirea dorinţelor meditative de linişte,care le permit să se exprime.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg