Alain Delon şi Romy Schneider: de ce nu s-au căsătorit, deşi s-au iubit enorm

4 profimedia 0419855722 jpg jpeg

Actor ilustru, Alain Delon a fost şi una dintre cele mai şarmante prezenţe din cinematografia franceză. A iubit femei celebre şi frumoase, iar câţiva ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Romy Schneider, cunoscută pentru rolul din „Sissi”.

Alain Delon şi Romy Schneider s-au cunoscut în anul 1958 în Franţa, în timp ce lucrau la filmul „Christine”. Ea avea 20 de ani şi era cunoscută graţie rolului din „Sissi”, iar Alain Delon avea 23 de ani şi era la începutul carierei. Între cei doi a început o iubire pasională, iar pe 22 martie 1959, în timpul unei călătorii în Italia, s-au logodit. Mama actriţei, Magda Schneider, nu ar fi fost de acord cu relaţia lor când Delon a chemat-o pe Romy să locuiască la Paris, cu el, cerându-i acestuia să oficializeze relaţia.

Mare cuceritor, Alain Delon a avut şi alte aventuri în timp ce se iubea cu Romy. Astfel, în 1962, el a avut o legătură cu o actriţă germană, pe care a lăsat-o însărcinată.

A părăsit-o şi s-a căsătorit cu Nathalie

În 1963, Alain Delon a părăsit-o pe Romy Schneider pentru Nathalie, cu care s-a căsătorit (singura sa soţie), mama primului său copil, Anthony. Delon i-a lăsat lui Romy o scrisoare de adio şi un buchet de trandafiri negri în camera de hotel din arondismentul 8 din Paris. „Raţiunea mă obligă să îmi iau adio de la tine. Ne-am trăit căsnicia înainte de a ne uni destinele. Carierele noastre ar elimina orice şansă de supravieţuire (n.r. a căsniciei)”, i-a scris Delon frumoasei Romy. În timp ce actriţa citea această scrisoare, Delon era deja în Mexic cu Nathalie, noua sa iubire.

La rândul ei, Schneider a încercat să îşi refacă viaţa alături de actorul Harry Meyen. În 1966 a venit pe lume primul ei copil, David. În 1975, cei doi s-au separat, iar Meyen a decis patru ani mai târziu să îşi încheie socotelile cu viaţa. Romy s-a căsătorit apoi cu asistentul ei, Daniel Biasini. Din relaţia lor s-a născut Sarah Magdalena. Cei doi s-au despărţit în 1981, an în care Schneider avea să asiste neputincioasă la moartea fiului său. Actriţa a început să îşi trateze depresia cu alcool. După câteva luni, frumoasa actriţă a fost găsită moartă în apartamentul pe care îl avea la Paris. Avea 43 de ani.

Alain Delon şi-a exprimat regretul pentru cea pe care a iubit-o cândva şi şi-a aşternut tristeţea într-o scrisoare publicată de Paris Match:

„Ei îmi spun că eşti mortă. Mă gândesc la tine, la mine, la noi. Ma Puppelé (Păpuşă) mă uit la tine iar şi iar. Vreau să te devorez cu privirea şi să-ţi spun, încă o dată, că nu ai fost niciodată atât de frumoasă şi de calmă. Odihneşte-te. Sunt aici. Am învăţat puţină germană cu tine. Ich liebe dich. Te iubesc! Te iubesc, ma Puppelé!”.

FOTO ProfimediaRecente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg