Anca Ţurcaşiu a divorţat după 22 de ani de căsnicie! Ce a dus la destrămarea relaţiei?

1 anca turcasiu divort cristian georgescu jpg jpeg

Luni, 20 iulie, Anca Ţurcaşiu a anunţat pe pagina sa de Facebook că se desparte de „bărbatul pe care l-a ales să-i fie sprijin”. Motivul despărţirii nu a fost comentat de niciunul dintre cei doi, naşul lor, Cristian Ţânţăreanu punctând că Anca şi partenerul ei de viaţă „nu se mai înţelegeau”.

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi medicul Cristian Georgescu (52 de ani) au decis să se despartă după 22 de ani de mariaj. Cei doi au împreună un fiu de 21 de ani, Radu, student la Facultatea de Inginerie Spaţială din Bucureşti.

Anunţul a fost făcut chiar de Anca Ţurcaşiu, pe pagina sa de Facebook:

„Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi-aţi fost alături în această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!”, a scris Anca Ţurcaşiu. 

"Prefer să nu comentez deloc acest subiect", a declarat pentru Click! medicul Cristian Georgescu, fără a nega însă despărţirea.

Nu se ştie cu exactitate care ar fi putut fi motivul care a dus la destrămarea relaţiei. Cristian Ţânţăreanu, naşul de cununie al celor doi, a declarat pentru Click:

„Ştiu că în ultima perioadă au avut divergenţe, nu se mai înţelegeau deloc. Ultima dată i-am văzut împreună acum două zile. Dar na... nu înseamnă că era roz situaţia", a confirmat Ţânţăreanu.

Anca Ţurcaşiu (50 de ani) şi Cristian Georgescu s-au căsătorit în anul 1998, iar petrecerea a avut loc în Paradisul Verde, de la Corbeanca. Naşii de cununie ai celor doi au fost soţii Ţânţăreanu, Cristian şi Manuela. L-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu (50 de ani) în SUA, la scurt timp după ce a ieşit dintr-o relaţie care i-a adus multă fericire, dar şi multă durere. Cântăreaţa s-a iubit cu solistul Gigi Gheorghiu (64 de ani) timp de patru ani, din 1993 până în 1997.  

Foto: Click