Andreea Marin revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta vedeta de data asta

1 andreea marin jpg jpeg

Jurnalista şi prezentatoarea tv a încântat de fiecare dată publicul de acasă prin profesionalism şi atitudine debordantă. Ai văzut-o în cele 8 sezoane ca moderatoare a emisiunii „Surprize, surprize” de pe TVR 1 (1999-2007), dar nu numai.

Andreea Marin a fost jurat la emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată pe Pro TV, şi moderator al emisiunii „Preţuieşte viaţa” de pe TVR1. Acum, vedeta se întoarce cu forţe proaspete într-o nouă producţie marca TVR. 

„O situaţie de genul win-win e una în care câştigă ambele părţi. În cazul în care Televiziunea Română şi Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câştigă TVR? Un om care ştie meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forţă, cu capacitate uriaşă de muncă. TVR mai primeşte o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulţi şi buni pe care i-a pierdut în anii trecuţi. Ce câştigă Andreea Marin? O televiziune naţională. O platformă mediatică cu un potenţial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor. V-aţi săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate şi ţicneală, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu ştiu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrităţi agresive, de vorbăraie într-una şi fără rost? V-aţi săturat, da?… Ok, atunci uitaţi-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a ţinut să precizeze omul de televiziune Mircea Radu despre colega sa, pe un cont de socializare. 

„Timpul scurt până la momentul când va fi pe ecran, lucrăm contracronometru, pur şi simplu, pentru a intra pe ecran la început de octombrie”. Emisiunea va purta titlul „Nu există nu se poate!” şi va fi difuzată pe canalul TVR 2, de luni până joi, de la ora 18:00, scrie Cancan.ro. 

„Lucrez şi la al doilea format, de această dată pentru TVR1. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu şansa de a fi inspirat, încântat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viaţă. Deci nu audienţa cu orice preţ e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos şi demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a lămurit vedeta, potrivit Unica.ro. Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg