Angela Similea şi Florin Piersic: s-au iubit sau nu?

1 poza buna jpg jpeg

Sex-simbol al anilor ‘80, Angela Similea a avut o carieră de succes în muzica românească. Cântăreaţa a fost înconjurată mereu de bărbaţi frumoşi şi la fel de celebri, care s-au luptat pentru inima ei. Unul dintre marii ei admiratori a fost şi Florin Piersic.

Cei doi artişti, atât de îndrăgiţi de publicul din România, au format un cuplu de aur pe scenă în era comunistă. Colaborarea lor a fost dublată de iubire şi de o atracţie puternică între ei, care a născut una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale acelor vremuri. Despre idila lor au circulat tot felul zvonuri. Se pare că îndrăgita artistă îl alinta „vrăjitorul” pe Florin Piersic.

 Au realizat duete memorabile în emisiunile de divertisment difuzate de TVR. În 1983 au cântat împreună piesa „Nufărul alb”. Tot împreună au jucat şi în musicalul „Corina” de Edmond Deda, după „Jocul de-a vacanţa” de Mihail Sebastian.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun”

Într-o declaraţie pentru Wowbiz, Florin Piersic a mărturisit franc că a iubit-o pe Angela Similea. „Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, a declarat Piersic.

Amândoi erau căsătoriţi

Angela Similea era măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu Anna Szeleş.

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a mărturisit actorul.

La rândul ei, Angela Similea a făcut unele dezvăluiri în cartea biografică „Angela - cântec şi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu.

„Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (...) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că «dacă eşti fluture» te-ai ars. Nu voiam să mă ard... M-am străduit să rămân şi eu o «lampă». Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a povestit în carte Angela Similea.

Angela Similea are patru căsnicii la activ, cu: Andi Constantin (electrician), Sorin Movileanu (chitarist), Jan Hilgen (afacerist) şi Victor Surdu (om politic). Artista are un singur copil, Sorin, fiul lui Sorin Movileanu. Cea mai lungă căsnicie a vedetei a fost cea cu olandezul Jan Hilgen, care i-a înfiat şi fiul, pentru a-l putea trimite la studii peste hotare. Pe Victor Surdu, interpreta îl cunoştea de cel puţin 30 de ani, dar s-au căsătorit abia în 1999, când artista a divorţat de Hilgen. Căsnicia cu Surdu a durat până în 2011, când acesta a murit de o boală necruţătoare.

Florin Piersic a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, promoţia 1957. După doi ani a debutat pe scena Teatrului Naţional, obţinând rolul titular în „Discipolul diavolului". În anii ‘60 se căsătoreşte cu actriţa Tatiana Iekel, care i-a dăruit şi primul copil, pe Florin Jr. A doua soţie a fost tot o actriţă, Anna Szeles, alături de care a devenit tată pentru a doua oară. În 1985, Anna Széles a cerut şi a obţinut divorţul şi s-a mutat în Ungaria, luându-l cu ea şi pe fiul lor, Daniel. În 1993, după o relaţie de 7 ani, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Török.

Foto: arhiva ClickRecente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg