Apariţii spectaculoase la Met Gala 2019. Vedetele care au întors toate privirile

Apariţii spectaculoase la Met Gala 2019 Vedetele care au întors toate privirile jpeg

Met Gala 2019Met Gala 2019, cel mai mare eveniment de fashion din SUA, s-a desfăşurat, luni, la New York şi a fost un bun prilej pentru vedete să etaleze ţinute pe cât de fabuloase, pe atât de controversate. Tema ediţiei de acest an a fost "Camp: Notes on Fashion" - "moda care nu se ia prea în serios".

Met Gala 2019 a fost una dintre cele mai extravagante din istoria recentă a acestui eveniment. 

Vă prezentăm câteva dintre cele mai îndrăzneţe ţinute de la Gala Met 2019 în imaginile de mai jos:

Lady Gaga

Lady Gaga nu este o novice atunci când vine vorba de a şoca pe covorul roşu al celor mai importante evenimente ale anului. Artista a confirmat din nou acest lucru la Met Gala 2019, unde a făcut un adevărat spectacol.

Şi-a făcut apariţia într-o rochie voluminoasă, de culoare fuchsia, creată de designerul Brandon Maxwell, însă doar pentru început. A început să dea rând pe rând hainele de pe ea, schimbând patru ţinute. La final, Lady Gaga a rămas doar în lejnerie intimă. 

lady gaga gala mey jpg jpeg

Kim Kardashian

Vedeta de televiziune Kim Kardashian purtata la Met Gala 2019 o rochie spectaculoasă care i-a pus în vedere silueta, realizată de Thierry Mugler.

Apariţia sa a stârnit, însă controverse pe reţelele de socializare, Kim Kardashian fiind acuzată că şi-a micşorat talia, însă instructorul său personal i-a luat apărarea. 

kim kardashian jpg jpeg

Cardi B

Şi Cardi B a făcut senzaţie la eveniment. Rochia ei roşie a fost decorată cu 30.000 de pene de păun. La ţinuta cântăreţei au lucrat, timp de peste 2000 de ore, mai mult de 35 de persoane.

cardi b jpg jpeg

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a întors toate capetele pe covorul roz! Diva a ales o rochie semnată de Atelier Versace, cu cristale Svarovski aplicate. Ţinuta a avut un decolteu generos, ce a atras toate privirile.

jennifer lopez jpg jpeg

Emily Ratajkowski

Una dintre cele mai răvăşitoare apariţii a fost Emily Ratajkowski, cunoscută drept „femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume”. Bruneta a purtat o rochie de zeiţă, care i-a evidenţiat silueta fără cusur.

emily ratajovwki jpg jpeg

Katy Perry

Katy Perry a sosit la Gala Metropolitană 2019, arătând ca un candelabru real, cu trei straturi de lumânări care îi înconjurau rochia argintie.

katy perry jpg jpeg

Celine Dion

Celine Dion a atras toate privirile când a păşit pe covorul roz de la Met Gala 2019. Cântăreaţa a ales să poarte pe covorul roşu o rochie impresionată creată de Oscar de la Renta, o ţinută strălucitoare, metalică, cu franjuri.

celine dion jpg jpeg


Recente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg