Au fost desemnaţi câştigătorii de la Puterea Dragostei! Câţi bani a luat fiecare

1 livian jpg jpeg

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial Puterea Dragostei şi-a desemnat câştigătorii. Livian Pop şi Bianca Comănici au câştigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei. Fiecare a intrat în posesia premiului în valoare de 10.000 de euro, precum şi a marelui trofeu.

Dragostea învinge, iar Bianca şi Livian s-au convins de acest lucru, după luni de zile în care au trecut printr-o multitudine de stări şi sentimente. Şi-au stăpânit cu greu emoţiile, trăirile, exprimându-şi sentimentele, dar şi decepţiile în faţă a milioane de telespectatori, în cele câteva luni în care s-au aflat în căutarea sufletului pereche, în casa Puterea Dragostei.

În prezenţa colegilor de competiţie, cei doi au fost declaraţi câştigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei. În cadrul unei ceremonii grandioase, fiecăruia i-a fost înmânat marele trofeu Puterea dragostei, dar şi premiul de 10.000 de Euro.

stanga
dreapta
2 castigatori jpg jpeg
3 mantea jpg jpeg

"Când mi-am auzit numele, mi-am spus că Bianca trebuie să fie lângă mine. La Puterea Dragostei am învăţat ce este dragostea, care pentru mine poartă numele ei", a declarat Livian Pop.

"E o senzaţie pe care nu o pot explică, am acumulat multe sentimente de-a lungul galei şi sunt mândră pentru că nu mă aşteptăm să câştig acest trofeu de două ori. Mă bucur enorm, am cunoscut mulţi oameni frumoşi. M-am despărţit de Livian acum cinci luni, dar ne iubim foarte mult. Ne tachinăm acum, nu ştim ce va urma. M-a ajutat cu foarte multe proiecte, m-a ajutat mult în această competiţie şi m-am dezvoltat mult datorită lui. Eu îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu Livian. Ne completăm", a subliniat cu emoţie Bianca Comanici.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură fiecare ediţie a emisiunii şi au creat, pe parcursul acestui sezon, comunităţi puternice în social media, având un important rol în cadrul marei finale Puterea Dragostei. Aceştia şi-au putut susţine favoriţii, exprimându-şi votul, atât de important pentru finaliştii de la Puterea Dragostei.

Andreea Mantea i-a felicitat pe cei doi câştigători ai acestui sezon şi le-a transmis un sfat concurenţilor care vor intra în casa Puterea Dragostei, în cel de-al treilea sezon.

"Bianca îl are, în primul rând, pe Livian că trofeu, sper să le fie bine şi să se împace. Pentru mine emoţia acestei gale a fost mai mare, pentru că am fost în platourile Kanal D, mi-am auzit colegii din regie, pentru că mă aflu acasă. Celor care vor intră în competiţie în sezonul trei îi sfătuiesc să fie ei înşişi. Îmi doresc enorm că tinerii care îşi caută dragostea să fie liberi, să fie sinceri. Asta contează enorm şi vor avea numai de câştigat," a declarat Andreea Mantea.

Telespectatorii îi vor putea cunoaşte de azi pe noii concurenţi ai emisiunii Puterea dragostei, odată cu difuzarea celui de-al treilea sezon al reality show-ului. Emisiunea va fi difuzată, din 27 iulie, de luni până vineri, de la ora 11:00 şi de la ora 19:00, şi sâmbătă şi duminică, de la ora 16:00 şi 19:00, la Kanal D.

Foto: Kanal D