AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului

1 83441 original jpg jpeg

În premieră, un brand de renume mondial a pus un sat din România pe harta frumuseţii. AVON a coafat gratuit femeile din satul Valea Părului, judeţul Buzău, comuna Beceni.

AVON a adoptat o misiune de răsfăţ şi a luat în grijă frumuseţea părului femeilor din satul Valea Părului, pe care le-a coafat de dimineaţa până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumuseţe dedicat exclusiv lor.

Astfel, în curtea Căminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfăţate de o echipă completă de 25 de stilişti, care au oferit coafuri şi sfaturi de îngrijire a părului.

image
image

Mai mult, AVON a amenajat şi un studio foto profesionist la faţa locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-şi celebra frumuseţea. Iar pentru a asigura frumuseţea părului şi acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.

În cursul zilei au avut loc şi ateliere educative, în care specialiştii au oferit sfaturi de îngrijire a părului, dar şi cursuri de business & dezvoltare a carierei susţinute de reprezentanţi AVON.

La eveniment a participat şi ANTONIA, celebra cântăreaţă şi ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtăşit secretele frumuseţii părului ei.

image

Evenimentul AVON pentru Valea Părului a fost organizat din dorinţa de a transmite că frumuseţea nu are loc sau vârstă şi merită să fie descoperită, chiar şi în locuri neaşteptate.

Potrivit datelor făcute publice de Institutul Naţional de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural - iar AVON crede că şi ele merită să fie recunoscute pentru frumuseţea lor.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg