Băieţel sau fetiţă? De ce sunt Gina Pistol şi Smiley în culmea fericirii de când s-a aflat că vor deveni părinţi

1 gina pistol si smiley jpg jpeg

Gina Pistol (38 ani) este însărcinată în patru luni şi totodată respectă cu stricteţe controalele de rutină, mai ales că sarcinile după o anumită vârstă au nevoie de mai multă atenţie, conform specialiştilor. Smiley (37 ani) se asigură că nu-i lipseşte nimic iubitei sale.

Frumoasa prezentatoare tv se află la sfârşitul primului trimestru de sarcină şi urmează să nască peste o jumătate de an, potrivit surselor apropiate cuplului, scrie B1.ro. 

„Gina şi Smiley vor avea, se pare, o fetiţă. Aceştia sunt extrem de emoţionaţi, fericiţi, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoşi în ceea ce priveşte viaţa lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus şi a început să i se vadă şi burtica. În principiu, vor avea fetiţă, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este şi mai atent şi cu ea. Gina şi-a dorit foarte tare un copil şi iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se aşteptă mai puţin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care şi le onorează cu brio, şi se comportă ca şi cum n-ar fi o graviduţă”, susţin surse din anturajul Ginei Pistol şi al lui Smiley, mai scrie sursa citată. 

Vedeta îşi doreşte ca sarcina să se dezvolte în siguranţă, iar decizia pe care a luat-o a fost aceea de a renunţa la televiziune momentan. Gina Pistol nu va mai apărea în emisiuni televizate, mai puţin emisiunea culinară, care a fost deja filmată.

„Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică nişte riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniştită, să se odihnească pe cât de mult posibil şi să evite să stea ore întregi în picioare. Ea s-a conformat imediat şi pur şi simplu radiază de fericire, nu îi mai trebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, aşa cum ne-a obişnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuţite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să şi nască”, au declarat surse apropiate, scrie WOWbiz.ro. 

În 2017, s-a aflat că Smiley şi Gina Pistol ar forma un cuplu, după un concert marca Damian Drăghici&Brothers. După show, sentimentele celor doi s-ar fi transformat din cele de prietenie în cele de iubire. Contactată telefonic, Gina Pistol a fost întrebată dacă are o relaţie cu celebrul cântăreţ: 

„Măi, eu sunt foarte ocupată cu proiectele mele şi nu vorbesc despre altceva. Nu pot să spun mai mult decât că sunt fericită şi că viaţa e frumoasă”, a spus la acea vreme frumoasa vedetă pentru Click.ro. 

FOTO Facebook Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg