Buclele afro, moda atemporală susţinută cu succes de ondulatorul de la Ginas.ro

1 bucle afro ondulator ginas 2 jpg jpeg

Un trend care învie din când în când sau o modă atemporală mereu pe gustul reprezentantelor feminine? Buclele afro sunt fără îndoială un stil mult îndrăgit, la care răvnesc mai ales cele care nu au fost înzestrate de mama natură cu un păr ondulat. Desigur, adevăratele norocoase sunt cele a căror podoabă capilară este natural creaţă. Dar şi pentru restul femeilor situaţia e destul de roz - un ondulator pentru bucle afro de la Ginas.ro rezolvă imediat problema lor.

Indiferent de lungimea părului şi tipul tunsorii, oricine se poate bucura de un look fermecător definit de bucle afro. Desigur, totul ţine de calitatea aparatului de coafare întrebuinţat şi de îndemânarea celei ce îl foloseşte. Nu este însă o procedură complexă sau complicată, ci se poate dovedi chiar floare la ureche. Pentru cele cu un păr natural foarte bogat, poate răbdarea în a realiza fiecare buclă trebuie să fie singura calitate pe care trebuie să o stăpânească. Cu toate acestea, un aparat profesional face totul mai simplu şi mai rapid.

În întâmpinarea celor care doresc să se bucure de bucle afro vine Ginas.ro. Un e-shop dedicat publicului feminin, acesta propune celor interesate ondulatorul cu tija din titan rotund, de 7mm, care atinge temperatura de 230o C. Cele care au testat deja acest produs se bucură deja de coafura dorită cu roice ocazie!

Ondulatorul pentru buclele afro, o modă fără vârstă

Atât cele care doresc să obţină un look aparte, cât şi cele ce doresc să scape de stresul de a alege o coafura pentru o anumită ocazie pot miza cu încredere în buclele afro. Realizate corect, acestea atrag privirile tuturor. Când ondulatorul Gina`s este cel utilizat în acest scop, rezultatul nu poate fi decât perfect.

De ce veţi adora acest stil al părului? Acest tip de păr poate fi cu încredere încoronat ca unul adecvat pentru o mulţime de evenimente. Atunci când instrumentul de lucru este cel potrivit, iese din calcul procesul migălos pe care alte tehnici îl presupun.

Cu ondulatorul Gina`s misiunea de coafare se transformă într-o reală plăcere. Acesta îmblânzeşte cu fineţe fiecare şuviţă de păr, pe care o încreţeşte într-un mod atent în mod identic pe întreaga suprafaţă a capului.

Pentru multe din cele care au deja în trusa de cosmetică un astfel de articol, grija coafării este de domeniul trecutului. Este unealta ideală pentru a transforma un păr rebel, respectiv fără viaţă, într-o podoabă capilară exemplară, de invidiat. Mai ales publicul masculin va fi fascinat de rezultatele fermecătoare şi senzuale dobândite cu fiecare utilizare.

Cui se adresează ondulatorul Gina`s?

Nu există interdicţie în a-l utiliza pentru nici un tip de par. Oricine poate obţine bucle afro perfecte, care să îi redea încredea în propria persoană, dar şi o senzualitate aparte. Nu este un produs care să afecteze părul, mai ales când înainte de utilizare este folosit un produs cosmetic pentru protecţie termică. De altfel, în conceperea sa s-au utilizat piese special alese pentru a rezista un timp îndelungat, dar mai ales pentru a avea efectul dorit asupra firelor de păr. Asta se datorează tijei din titan, un material înalt calitativ, care se încălzeşte rapid şi prezintă o rezistenţă crescută.

Diferenţa în ceea ce priveşte rezultatele o face diamentrul tijei - de 7mm, care este varianta cea mai subţire regăsită pe piaţă. Aceste două caracteristici, îmbinate, oferă utilizatoarelor rezultatul dorit, fără efort.

Mai mult decât atât, dispozitivul dispune de 5 trepte de temperatură, gândite special pentru mai multe tipuri de păr. Spre exemplu, cele cu fire decolorate, degradate sau subţiri pot seta temperaturi de 120, 170 sau 180 grade Celsius. Pentru părul normal, valoarea recomandata este de 180 - 190 grade C. Pentru cele binecuvântate cu un păr gros, dar rebel, temperatura ideală de coafare este de 200, 230 grade C.

Mai simplu spus, ondulatorul este conceput special pentru a oferi o utilizare simplă şi sigură. Modul în care este realizat îi asigură o rezistenţă de durată. Cele interesate pot citi şi alte informaţii de interes cu privire la acest produs, precum sfaturi de utilizare, recomandări de aplicare pe păr a tijei pentru rezultate de vis, etc.

Pentru cele care doresc să se menţină în tendinţe şi la capitolul coafură, un astfel de ondulator pentru bucle afro este soluţia avantajoasă şi la îndemănă de a fi mereu în rând cu moda.Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg