Cadouri nepotrivite pentru Sărbători. Evită să le cumperi și asigură-te că nu vei da greș!

Sarbătorile de iarnă vin cu bucurie, dar și cu mult așteptatele cadouri. Înainte să te decizi ce să le oferi apropiaților, descoperă ce anume ar trebui să lipsească de pe lista ta, ca să te asiguri că nu vei da greș cu darul oferit! 

image

Oferirea cadoului perfect poate pune multă presiune pe umerii tăi, mai ales dacă nu cunoști îndeajuns de bine gusturile destinatarului. Desigur, îți dorești ca darul tău să-i ofere multă bucurie și să fie impresionat de gestul tău, dar cum știi care este cadoul perfect?

În primul rând, eviți să cumperi acele cadouri cu care ai putea da greș foarte ușor. Ți-am întocmit o listă cu astfel de obiecte, pe care să o analizezi înainte să pleci la cumpărături! 

Parfumuri 

Cu sute de opțiuni și arome, poate fi dificil să găsești parfumul perfect pentru prietenul/prietena ta. Poate că ție îți place mirosul dulce, în timp ce destinatarul preferă nuanțele tari sau invers. În orice caz, evită să le dăruiești prietenilor sau colegilor tăi parfumuri, dacă nu cunoști îndeajuns de bine gusturilor lor și, de asemenea, marca lor preferată. 

Electrocasnice 

Aparatele de făcut prăjituri, de fiert și prăjit ouă, de gătit cu aburi sau cele pentru pregătit hotdogi pot fi atractive, însă, de obicei, aceste electrocasnice sunt folosite o singură dată, iar, mai apoi, uitate într-un sertar din bucătărie.

La fel de inutile pot fi și ustensilele și accesoriile pentru bucătărie, mai ales dacă amicul tău nu își dorește să petreacă timp în bucătărie. Așadar, preventiv, evită să le achiziționezi!

Citește și: Cadouri care atrag ghinionul în casă. Nu le accepta sub nicio formă! 

Haine și bijuterii

Fiecare persoană are un stil unic de a se îmbrăca, iar achiziționarea hainelor perfecte pentru prietenul tău poate fi mai grea decât pare. Asta pentru că există riscul să alegi mărimea greșită, ceea ce poate jigni destinatarul sau să cumperi articole vestimentare care nu vor fi pe gustul său. De asemenea, același principiu se aplică și în cazul bijuteriilor. 

Un abonament la sala de fitness sau echipamente sportive 

Poate consideri că înscrierea amicului tău la o sală de fitness l-ar putea ajuta, însă intenția ta bună ar putea avea o conotație negativă. La fel și achiziționarea echipamentelor sportive, care vor rămâne uitate într-un colț din locuință, mai ales dacă destinatarul nu este pasionat de sport. 

Poate ești interesat și de: Cel mai generos Moș Crăciun. Ce cadouri oferă cei mai bogați oameni din lume de Sărbători 

INFO: Dacă îți dorești ca amicul/amica ta să se bucure de darul primit, evită să îi oferi și: lumânări parfumate, animale de companie sau soluții și obiecte care ajută la curățenia locuinței. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg