Carmen Iohannis, lăudată în presa internaţională pentru ţinutele purtate la Paris

1 84085 original jpg jpeg

Carmen Iohannis a fost lăudată în presa internaţională pentru ţinutele pe care le-a purtat la dineul dat de familia Macron la Palatul Elysee, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea Armistiţiului care a încheiat Primul Război Mondial.

Prima doamnă a României a fost apreciată de presa internaţională pentru ţinutele pe care a ales să le poarte la Paris cu ocazia Zilei Armistiţiului.

Într-un articol despre Primele Doamne participante, Daily Mail comentează ţinutele soţiilor liderilor europeni, iar Carmen Iohannis a fost remarcată graţie eleganţei de care a dat dovadă.

Carmen Iohannis a ales un palton bleu pentru prima parte a zilei, la dejunul de la Palatul Elysee. Daily Mail a lăudat paltonul albastru de catifea, oferind şi câteva detalii din biografia Primei Doamne.

Totodată, jurnaliştii au observat că soţia preşedintelui român avea unghiile vopsite în roşu şi au apreciat pata de culoare pe care a adus-o ţinutei sale în acest fel.

image

Pentru seară, la dineul oficial la care au participat toţi şefii de stat ai ţărilor implicate în primul Război Mondial, printre care şi Donald şi Melania Trump, Carmen Iohannis s-a prezentat într-o rochie confecţionată din catifea albastră, Prima Doamnă atrăgând, astfel, toate privirile.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a numărat printre cei peste 70 de lideri internaţionali care au participat, duminică, la Arcul de Triumf din Paris, la ceremonia Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din Primul Război Mondial.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg