Carmen Iohannis, lăudată în presa internaţională pentru ţinutele purtate la Paris

1 84085 original jpg jpeg

Carmen Iohannis a fost lăudată în presa internaţională pentru ţinutele pe care le-a purtat la dineul dat de familia Macron la Palatul Elysee, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la semnarea Armistiţiului care a încheiat Primul Război Mondial.

Prima doamnă a României a fost apreciată de presa internaţională pentru ţinutele pe care a ales să le poarte la Paris cu ocazia Zilei Armistiţiului.

Într-un articol despre Primele Doamne participante, Daily Mail comentează ţinutele soţiilor liderilor europeni, iar Carmen Iohannis a fost remarcată graţie eleganţei de care a dat dovadă.

Carmen Iohannis a ales un palton bleu pentru prima parte a zilei, la dejunul de la Palatul Elysee. Daily Mail a lăudat paltonul albastru de catifea, oferind şi câteva detalii din biografia Primei Doamne.

Totodată, jurnaliştii au observat că soţia preşedintelui român avea unghiile vopsite în roşu şi au apreciat pata de culoare pe care a adus-o ţinutei sale în acest fel.

image

Pentru seară, la dineul oficial la care au participat toţi şefii de stat ai ţărilor implicate în primul Război Mondial, printre care şi Donald şi Melania Trump, Carmen Iohannis s-a prezentat într-o rochie confecţionată din catifea albastră, Prima Doamnă atrăgând, astfel, toate privirile.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a numărat printre cei peste 70 de lideri internaţionali care au participat, duminică, la Arcul de Triumf din Paris, la ceremonia Centenarului Armistiţiului care a pus capăt ostilităţilor din Primul Război Mondial.



Recente

Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg