„Cărţi deschise pentru minţi deschise”, a XI-a ediţie a campaniei naţionale „Te aşteptăm în librărie!”

1 herald 1 jpg jpeg

Până pe data de 1 noiembrie 2019, Editura Herald împreună cu librăriile partenere, îti oferă şansa să redescoperi cât de importantă este lectura în viaţă şi în dezvoltarea personală.

De-a lungul celor unsprezece ediţii derulate până în prezent, campania „Te aşteptăm în librărie”, iniţiată de Editura Herald şi-a atins obiectivul principal, acela de a cultiva obiceiul cititorilor pentru lectură, de a transforma lectura într-un stil de viaţă firesc, autentic şi de normalitate.

Campania a pornit de la ideea repoziţionării librăriei tradiţionale ca un loc primitor şi deschis, ca un spaţiu magic în care librarul facilitează întâlnirea cititorului cu cartea şi face ca această experienţă să fie specială de fiecare dată.

herald 4 afis jpg jpeg

 „Cărti deschise pentru minti deschise” va rămâne întotdeauna cel mai bun şi mai sincer îndemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoaştere, de redescoperire a identităţii şi a propriilor valori, o sursă inepuizabilă de inspiratie si înţelepciune. În acest sens, Editura Herald a adus pe rafturile librăriilor o colecţie de 30 de lucrări care să motiveze şi să inspire.

herald3 jpg jpeg

Descoperiţi acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Arta de a trăi de William Hart, Benedictus Deus de Meister Eckhart, Căi ale fericirii de Joseph Campbell, Dieta spirituală de Allan Percy, Muntele tăcerii de Kyriacos Markides, Mathnawi de Rumi, Povestea filosofiei de Will Durant, Pe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Mate.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg