Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie

1 67212 original jpg jpeg

Semnul astral care te guvernează poate sugera şi ce animal de casă este ideal pentru tine. În funcţie de caracteristicile generale ale necuvântătoarelor şi cele ale fiecărei zodii, astrologii au făcut o listă cu animalele de casă care pot convieţui cu nativii fiecărei zodii

Ţie ţi se potriveşte ce au ales specialiştii pentru tine? Dacă nu,verifică şi la ascendent!

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Berbec

Toată ziua cu treburi,nativele acestei zodii îşi pot alege animale care se descurcă şi singure şi nu suferă când sunt lăsate multe ore fără să fie băgate în seamă.

Cel mai important este ca aceste necuvântătoare să nu necesite mult efort pentru îngrijire. Pe scurt,nativelor în berbec li se recomandă să-şi ia un acvariu cu peşti.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Taur

Reprezentantele acestei zodii preferă animăluţele de mici dimensiuni. Toate le plac,aşa că nu pot lua uşor o decizie,dacă au de unde alege. Broasca ţestoasăle aduce linişte şi se dovedeşte a fi cea mai bună alegere dintre toate.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Gemeni

Nativele în gemeni au nevoie de un animal de companie care să le fie aproape în orice moment al zilei. Un câine ar fi ideal pentru ele,iar acela poate fi de mici dimensiuni şi musai vesel şi activ,cum este bichonul.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Rac

Cele născute sub acest semn astral au nevoie de afecţiune şi atenţie,aşa că vor căuta un animal fidel şi tandru. Labradorul poate fi o alegre potrivită,pentru că este un animal de casădrăgăstos,intuieşte când ai cea mai mare nevoie de el şi ţine minte care sunt nevoile tale. Odată adus în casă,labradorul este trup şi suflet pentru stăpân.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Leu

Femeile în leu sunt orgolioase şi mândre,însă au poate cel mai mult nevoie de atenţie şi iubiredintre toate nativele zodiacului. Pisica din rasa norvegiană de pădure este inteligentă,jucăuşă,afectuosă şi s-ar putea preta personalităţii nativelor în această zodie.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Fecioară

Persoanele născute sub acest semn astrologic sunt tipicare şi meticuloase,de aceea animalul de companie potrivit lor trebuie să fie liniştit,ca să nu le scoată din ritmul zilnic. Un hamster este ideal,pentru că nu necesită un efort mare pentru îngrijire şi nu face dezordine.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Balanţă

Reprezentantele născute în zodia balanţei sunt adepte ale frumosului din natură,fie că vorbim de arhitectură,de flori,de animale,de oameni.

Dacă ar fi să-şi aleagă un animal de companie,atunci cel mai bine li s-ar potrivi un acvariu cu peşti exotici,multicolori,care să le relaxeze cu mişcările lor hipnotizante.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Scorpion

Nativele acestei zodii sunt mai speciale,în sensul că nu se dau înapoi de la a avea o şopârlă drăguţă ca animal de companie,dar n-ar şti ce să aleagă între o reptilă şi o pisică,de exemplu o pisică din rasa abisiană.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Săgetător

Animalul de companie potrivit pentru femeia în săgetător trebuie să iubească mişcarea şi să facă faţă călătoriilor dese pe care simte nevoia stăpâna lui să le facă. Unei iubitoare de mişcare în aer liber i s-ar potrivi un câine-lup.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Capricorn

Pentru cele născute în zodia capricoprn,deţinerea unui animal de companie nu este o prioritate,însă trebuie să recunoască faptul că dacă ar fi să aleagă ar opta pentru unele care nu necesită multă atenţie şi care aduc fericire în casă. De exemplu,papagalii,care înveselesc cu trilurile lor toată casa.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Vărsător

Reprezentantele a cărei existenţă este guvernată de zodia vărsător au o fire prietenoasă şi doar în prezenţa unui câine jucăuş se pot simţi cel mai bine.

Cele de talie mică le vor binedispune pe nativele în vărsător. Nu contează dimensiunea părului sau a urechilor,mic şi vesel să fie.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Pesti

Alte native care nu-şi doresc să strângă toată ziua în urma animalului de companie sunt cele născute în zodia peşti.

Acestea nu sunt dispuse să ofere multă îngrijire şi atenţie animalului de companie,desi au nevoie,în subconştientul lor de unul. Ideală în acest caz este pisica persană,pentru că aceasta nu este atât de pretenţioasă precum sunt felinele din alte rase.Recente

Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg