Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie

1 67212 original jpg jpeg

Semnul astral care te guvernează poate sugera şi ce animal de casă este ideal pentru tine. În funcţie de caracteristicile generale ale necuvântătoarelor şi cele ale fiecărei zodii, astrologii au făcut o listă cu animalele de casă care pot convieţui cu nativii fiecărei zodii

Ţie ţi se potriveşte ce au ales specialiştii pentru tine? Dacă nu,verifică şi la ascendent!

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Berbec

Toată ziua cu treburi,nativele acestei zodii îşi pot alege animale care se descurcă şi singure şi nu suferă când sunt lăsate multe ore fără să fie băgate în seamă.

Cel mai important este ca aceste necuvântătoare să nu necesite mult efort pentru îngrijire. Pe scurt,nativelor în berbec li se recomandă să-şi ia un acvariu cu peşti.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Taur

Reprezentantele acestei zodii preferă animăluţele de mici dimensiuni. Toate le plac,aşa că nu pot lua uşor o decizie,dacă au de unde alege. Broasca ţestoasăle aduce linişte şi se dovedeşte a fi cea mai bună alegere dintre toate.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Gemeni

Nativele în gemeni au nevoie de un animal de companie care să le fie aproape în orice moment al zilei. Un câine ar fi ideal pentru ele,iar acela poate fi de mici dimensiuni şi musai vesel şi activ,cum este bichonul.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Rac

Cele născute sub acest semn astral au nevoie de afecţiune şi atenţie,aşa că vor căuta un animal fidel şi tandru. Labradorul poate fi o alegre potrivită,pentru că este un animal de casădrăgăstos,intuieşte când ai cea mai mare nevoie de el şi ţine minte care sunt nevoile tale. Odată adus în casă,labradorul este trup şi suflet pentru stăpân.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Leu

Femeile în leu sunt orgolioase şi mândre,însă au poate cel mai mult nevoie de atenţie şi iubiredintre toate nativele zodiacului. Pisica din rasa norvegiană de pădure este inteligentă,jucăuşă,afectuosă şi s-ar putea preta personalităţii nativelor în această zodie.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Fecioară

Persoanele născute sub acest semn astrologic sunt tipicare şi meticuloase,de aceea animalul de companie potrivit lor trebuie să fie liniştit,ca să nu le scoată din ritmul zilnic. Un hamster este ideal,pentru că nu necesită un efort mare pentru îngrijire şi nu face dezordine.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Balanţă

Reprezentantele născute în zodia balanţei sunt adepte ale frumosului din natură,fie că vorbim de arhitectură,de flori,de animale,de oameni.

Dacă ar fi să-şi aleagă un animal de companie,atunci cel mai bine li s-ar potrivi un acvariu cu peşti exotici,multicolori,care să le relaxeze cu mişcările lor hipnotizante.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Scorpion

Nativele acestei zodii sunt mai speciale,în sensul că nu se dau înapoi de la a avea o şopârlă drăguţă ca animal de companie,dar n-ar şti ce să aleagă între o reptilă şi o pisică,de exemplu o pisică din rasa abisiană.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Săgetător

Animalul de companie potrivit pentru femeia în săgetător trebuie să iubească mişcarea şi să facă faţă călătoriilor dese pe care simte nevoia stăpâna lui să le facă. Unei iubitoare de mişcare în aer liber i s-ar potrivi un câine-lup.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Capricorn

Pentru cele născute în zodia capricoprn,deţinerea unui animal de companie nu este o prioritate,însă trebuie să recunoască faptul că dacă ar fi să aleagă ar opta pentru unele care nu necesită multă atenţie şi care aduc fericire în casă. De exemplu,papagalii,care înveselesc cu trilurile lor toată casa.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Vărsător

Reprezentantele a cărei existenţă este guvernată de zodia vărsător au o fire prietenoasă şi doar în prezenţa unui câine jucăuş se pot simţi cel mai bine.

Cele de talie mică le vor binedispune pe nativele în vărsător. Nu contează dimensiunea părului sau a urechilor,mic şi vesel să fie.

Ce animal de companie ţi se potriveşte după zodie-Pesti

Alte native care nu-şi doresc să strângă toată ziua în urma animalului de companie sunt cele născute în zodia peşti.

Acestea nu sunt dispuse să ofere multă îngrijire şi atenţie animalului de companie,desi au nevoie,în subconştientul lor de unul. Ideală în acest caz este pisica persană,pentru că aceasta nu este atât de pretenţioasă precum sunt felinele din alte rase.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg