Ce cadou ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

1 75592 original jpg jpeg

Fie că ai un buget uriaş sau doar câţiva bănuţi puşi deoparte, dorinţa de a face un cadou unei persoane dragi poate fi o provocare. Asta pentru că rişti să nu îi nimereşti gusturile şi să cazi într-o postură nu tocmai plăcută. Din fericire, zodia sub semnul căreia s-a născut poate dezvălui şi ce fel de cadouri îi plac.

Semnele de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Să alegi un dar pentru nativii semnelor de Foc poate fi destul de complicat, asta pentru că ei au tendinţa să spună în faţă ce le place şi ce nu le place. Sunt persoane radicale, care ştiu exact ce vor, aşa că nu poţi să îi amăgeşti cu orice cadou. Secretul? Încearcă să mergi pe idei simple, dar nu simpliste. Alege ceva clasic cum ar fi un suvenir dintr-o anumită ţară sau un cadou personalizat.

Semnele de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii semnelor de Pământ adoră orice cadou care îi dezvoltă profesional sau intelectual, drept pentru care o carte, un CD cu muzică clasică sau o revistă culturală reprezintă o atenţie suficientă. Ei nu sunt impresionaţi de lucrurile materiale sau de valoarea lor în bani, ci de însemnătatea sentimentală şi emoţia pe care o au legată de respectivul cadou. Dacă reuşeşti să îi surprinzi, te vor aprecia şi mai mult ca persoană.

Semnele de Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

A oferi un cadou pentru nativii semnelor de Aer este o provocare, asta pentru că sunt foarte pretenţioşi, materialişti şi îndrăgesc lucrurile scumpe, preţioase. Bijuterii opulente, haine exclusiviste sau maşini de lux, orice astfel de cadou le poate trezi interesul. Îţi vor mulţumi şi se vor simţi în centrul atenţiei mai mult ca de obicei. Astfel de cadouri au menirea de a le creşte stima de sine şi de a-i face să se simtă mai bine. Culorile lor favorite sunt acvamarin, roz pal, violet, verde sau argintiu strălucitor.

Semnele de Apă: Rac, Scorpion, Peşti

Nativii Semnelor de Apă vor să se simtă şic şi confortabil cu ceea ce primesc, fie că e vorba de o haină sau un parfum pe care îl îndrăgesc. De aceea, e bine să observi ce îşi doresc, ce particularităţi au şi ce lucruri îi definesc. După ce ai analizat cu atenţie, ideile de cadou vor veni de la sine. Uşor nonconformişti, aceştia ar îndrăzni să poarte şi lucruri cu care nu i-ai mai văzut până acum, aşa că nu ar strica să încerci şi ceva mai extravagant.

Sursă foto: www.everythingfordads.comRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg