Ce defecte au nativii fiecărei zodii

1 73921 original jpg jpeg

Fiecare are părţile lui bune şi rele. Descoperă care este partea întunecată a semnelor zodiacale şi care sunt metehnele şi slăbiciunile nativilor lor!

Berbec

Despre cei născuţi în zodia Berbecului se spune că sunt posesivi şi că iubesc sentimentul pe care-l au când deţin controlul. Din aceste cauze pot apărea probleme în cuplu,dacă au un partener care se doreşte independent. În acţiunile lor,par haotici şi sar de la o activitate la alta. Adesea,nu reuşesc să fie răbdători. De pildă,într-o discuţie,trec rapid de la o idee la alta.

Taur

Liniştiţi şi taciturni,nativii în Taur riscă să devină plictisitori pentru cei din jurul lor. Când îşi propun ceva sau îşi doresc să te convingă de ceva,devin foarte încăpăţânaţi şi determinaţi. Vor insista şi-ţi vor aduce toate argumentele posibile,până ajungi să cedezi.

Gemeni

Sunt oameni cu o mie de feţe,care adoră să pălăvrăgească şi să clevetească. Se spune că tot în zodia Gemenilor s-ar fi născut şi Iuda. Dacă-i eşti parteneră unui bărbat născut sub acest semn,vei avea surprinderea să observi că face unele planuri fără să te implice şi că ajunge să te înşele.

Rac

Posesivi din fire şi sensibili,se pot simţi ofensaţi doar dacă le vorbeşti pe un ton care nu le e pe plac. Trece rapid de la o extremă la alta. Într-o zi poate fi duşmanul tău,urmând ca a doua zi să se comporte ca şi cum ţi-ar fi cel mai bun prieten,uitând absolut tot ce ţi-a reproşat.

Leu

Despre nativii în Leu se spune că trec drept aroganţi şi egoişti. Se aşteaptă ca atunci când intră într-o cameră toată lumea să-i privească admirativ. De altfel,acaparează discuţia şi se pun într-o lumină cât mai bună,pentru a-i cuceri pe cei prezenţi. Dacă vrei să nu aveţi conflicte,eşti nevoită să fii de acord cu tot ce spune,eventual să-i lauzi frecvent.

Fecioară

Exagerat de critici şi perfecţionişti,sunt siguri că singura modalitate în care poate fi realizat un lucru este aceea pe care o ştiu ei. Oricât de mult ai oferi într-o relaţie nu este de ajuns. De altfel,în cuplu,sunt destul de distanţi,prea puţin afectuoşi. Dacă le-ai greşit cu ceva,vei fi ţinută minte şi ţi se va plăti cu vârf şi îndesat după o perioadă mai lungă,timp în care ei vor pune la punct în detaliu un plan de atac.

Balanţă

Nativii în Balanţă sunt percepuţi drept superficiali şi leneşi,ca mai toţi cei născuţi sub semne de aer.  Uneori,se fac plăcuţi doar din dorinţa de a nu deranja sau supăra pe nimeni. Se decid foarte greu şi nu te poţi baza pe ei că-şi ţin promisiunile,pentru că se pot răzgândi destul de uşor.

Scorpion

Autodistructuvi,cei născuţi în zodia Scorpionului obişnuiesc să se complacă într-o situaţie care le face rău,doar pentru a-şi plânge de milă şi a fi compătimiţi. Într-o relaţie,tind să devină posesivi,dominatori şi geloşi. În ciuda aparenţelor,sunt foarte sensibili la critici. Dacă le greşeşti cu ceva,nu te vor uita prea uşor şi se vor răzbuna mai devreme sau mai târziu.

Săgetător

Vei fi surprinsă cât de lipsiţi de tact pot fi cunoscuţii tăi născuţi în zodia Săgetător. Fiind mult prea sinceri,fără să vrea,rănesc sentimentele celor din jur. Răbdarea nu este punctul lor forte. Pierd mult din această cauză,dar şi pentru că au prea mare încredere în oameni.

Capricorn

Din precauţie exagerată şi din dorinţa de a-şi atinge scopurile,nativii în Capricorn pot fi şi foarte încăpăţânaţi. E greu să reuşeşti să-i schimbi opiniile sau să-i convingi să ducă la final un proiect pe altă cale decât cea aleasă de ei. Sunt pesimişti şi timizi,simţindu-se bine numai între prietenii vechi,pe care-i ştie ca unii săritori.

Vărsător

Despre cei aflaţi în zodia Vărsător se ştie că sunt imprevizibili şi independenţi,pentru că iubesc prea mult viaţa şi libertatea. Nu vei putea depista la ei nicio strategie sau un mod coerent de acţiune. Trec de la o extremă la alta destul de uşor şi se dovedesc a fi încăpăţânaţi,cu toate că ascultă cu mare atenţie ce au de spus cei dragi lor.

Peşti

Foarte sensibili,nativii în Peşti,surprind prin emotivitate şi pot fi răniţi sufleteşte cu uşurinţă. În situaţiile care nu au nimic de câştigat sunt greu de urnit. Dacă şi-au propus un lucru şi nu a ieşit pe placul lor,sunt cuprinşi de pesimism şi teamă de un eşec viitor.Recente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg