Ce fel de inteligenţă ai, în funcţie de zodie

1 74801 original jpg jpeg

Fiecare nativ are inteligenţa sa şi felul său de a percepe lumea înconjurătoare, însă unele semne zodiacale sunt guvernate de o energie extrem de puternică, ce influenţează până şi capacităţile cognitive ale fiecărei persoane în parte.

Două forme de inteligenţă

Poate nu ştiai,însă inteligenţa are două forme:analitică,măsurată de testele IQ şi bazată pe abilităţi cognitive şi perceptivă,bazată pe recunoaşterea şi înţelegerea lumii cu ajutorul emoţiilor şi a simţurilor.

Cele mai inteligente semne zodiacale

Pe primul loc la capitolul gândireanalitică este nativul Vărsător deoarece el vede lumea cu alţi ochi şi analizează cu o precizie aproape perfectă. În schimb,pe partea de percepţie,nativul Scorpion este cel mai greu de înşelat. Întotdeauna va simţi imediat ce gândesc oamenii şi care e personalitatea lor în funcţie de gesturi şi de modul în care se poartă.

Semnele de Foc

Semnele de foc precum nativii Berbec,Leu sau Săgetător au o inteligenţă intuitivă. Ei îşi asumă riscuri deoarece se bazează foarte mult pe ceea ce simt şi au încredere în propria intuiţie. Atunci când vor să facă un lucru,nu se gândesc de două ori şi de obicei fac alegeri bune în viaţă.

Citeşte şi Top 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste

Semnele de Pământ

Zodiile de pământ precum nativii Taur,Fecioară sau Capricorn au o inteligenţă practică,care îi ajută în diferite situaţii. Spre exemplu,atunci când au nevoie de o soluţie,se gândesc întotdeauna la calea cel mai uşor de pus în practică şi care poate fi la îndemâna tuturor. Pentru ei,binele comun e întotdeauna mai presus faţă de binele propriu.

Semnele de Aer

Nativii Gemeni,Balanţă şi Vărsător dispun de o inteligenţăanalitică şi de aceea sunt foarte buni lideri. Ei preferă ideile în locul emoţiilor şi le place enorm să socializeze şi să îşi facă prieteni. Cu ajutorul inteligenţei lor şi a felului lor de a fi,semnele de aer reuşesc cu uşurinţă să îşi atragă partenerii.

Semnele de Apă

Zodiile de apă precum nativii Rac,Scorpion şi Peşti au o inteligenţă perceptivă,axată pe emoţii şi pe simţuri. Ei înţeleg cel mai bine stările oamenilor şi ştiu să empatizeze. În atrologia chinezească,apa este asociată cu inteligenţa. Semnele de apă sunt conectate la tot ce îi înconjoară şi comunică foarte bine şi cu animalele.

Citeşte şi Cum te afectează Luna Nouă de pe 25 mai

Sursă foto africacradle.com



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg