Ce frici ai în funcţie de zodie

1 71476 original jpg jpeg

Oricât de încrezătoare ar fi în forţele proprii, fiecare persoană are anumite lucruri de care se teme, de multe ori inconştiet. Află ce frici ai în funcţie de zodie şi cum să le depăşeşti!

 Berbec 

Principala taîngrijorareeste teama pentru cei dragi. Vrei ca ei să aibă tot ce le trebuie,să fii tu liniştită că nu suferă. Astfel,orice decizie pe care o iei se referă la ei. Eşti în stare să te neglijezi pe tine doar pentru a şti că ei sunt protejaţi. Nu uita însă faptul că cei dragi au nevoie de tine pentru a fi fericiţi. Chiar dacă vor fi asiguraţi din punct de vedere material,lipsa ta nu va putea fi niciodată suplinită.

  Taur  

Teama de singurătate este cea care de multă ori de împiedică să dormi liniştită noaptea. Eşti o fire sociabilă şi,deşi eşti înconjurată de mulţi prieteni,nu te poţi opri să nu te gândeşti că nu ai un partener de viaţă stabil. Vezi cum cei din jur şi-au întemeiat familii,în timp ce tu ai impresia că baţi pasul pe loc. Trebuie să te gândeşti că fiecare lucru se întamplă la timpul său şi faptul că eşti încă singură poate fi un semn că nu eşti pregătită pentru o relaţie pe viaţă.

  Gemeni  

Vrei să faci totul perfect,începând de la sarcinile de la locul de muncă şi terminând cu viaţa de familie. Vrei să fii soţia perfectă,mama model şi gazda primitoare. Însă exact toate aceste eforturi te pot determina să faci greşeli. Nimeni nu este perfect şi nimeni nu se aşteaptă să faci totul ca la carte.

  Rac  

Ştii că cei din jur au multă încredere în tine şi nu ai refuzat niciodată pe cineva care ţi-a cerut ajutorul şi asta pentru că îţi este teamă să nu dezamăgeşti. Totuşi,este bine să înveţi să accepţi doar lucrurile pe care ştii că le poţi face şi să nu-ţi asumi sarcini care te depăşesc.

  Leu  

Poate că eşti mai bolnăvicioasă din fire,dar asta nu înseamnă că trebuie să trăieşti constant cu teama că te vei imbolnăvi şi să cauţi simptome acolo unde nu sunt. Este bine să previi,dar asta nu înseamnă că trebuie să faci un scop în viaţă din programarea consultaţiilor. Aşadar,nu mai crede tot ce scrie pe internet şi nu-ţi mai face idei,deoarece nu eşti doctor.

  Fecioară  

Trăieşti mereu cu teamacă-l vei pierde pe cel iubit. Deşi aveţi o frumoasă poveste de dragoste şi o familie reuşită îţi este mereu teamă că între voi va interveni rutina,că el se va plictisi şi te va părăsi. Ar trebui să ai mai multă încredere în el şi să pui preţ pe comunicarea dintre voi. Orice problemă poate fi depăşită atât timp cât este discutată din timp.

  Balanţă  

Deşi eşti o persoană echilibrată,la fel ca numele zodiei tale,îţi place să pari invincibilă. Nu-i laşi niciodată pe cei din jur să-ţi cunoască sentimentele,mai ales când treci printr-o pasă proastă,deoarece nu vrei să pari vulnerabilă. Vrei ca oamenii să te aprecieze pentru firea ta şi nu să te compătimească atunci când dai dovadă de un semn de slăbiciune.

  Scorpion  

Nu eşti o persoană care să accepte cu uşurinţă să fie criticată,deoarece percepi acest lucru ca şi cum ai fi dat greş. Trebuie să accepţi faptul că o părere diferită nu este neapărat un eşec,ci doar un alt punct de vedere din care poţi avea ceva de învăţat.

  Săgetător  

De multe ori ai tendinţa să spui nu ceea ce ţi-ai dori,ci ceea ce crezi că vor cei din jur să audă. Şi asta pentru că îţi este teamă să nu fii respins  din cauza ideilor tale. Ei bine,prietenii te plac şi te apreciază pentru ceea ce eşti şi pentru modul în care gândeşti şi asta pentru că eşti mereu un sprijin pentru ei.

  Capricorn  

Oricât de mult îţi iubeşti bunicii sau părinţii trebuie să accepţi faptul că ei nu vor fi alături de tine pentru totdeauna. Teama că-i vei pierde la un moment dat este adevărată,dar nu poţi trăi constant cu spaima că vei primi un telefon în care să primeşti veşti rele. Bucură-te de fiecare moment alături de ei şi nu te mai gândi la ce va fi în viitor.

Vărsător

Deşi pare greu de crezut,cea mai mare temere a ta este cea de întuneric. Defapt,nu lipsa luminii te înspăimântă,ci faptul că nu poţi vedea ce se află şi ce se întâmplă în jurul tău. Urăşti incertitudinea indusă de întuneric. Poate că a venit momentul să nu mai încerci să controlezi totul şi să te bucuri şi de neprevăzut.

Peşti

Îţi este teamă de apă,de cutremur sau de înălţimi şi asta pentru că sunt situaţii pe care nu le poţi controla. Însă,peste aceste traume poţi trece doar cu sprijinul unui psiholog.Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg